vineri, 27 noiembrie 2015

EXPLOZII DE JUR ÎMPREJURUL PĂMÂNTULUI !

                                                               26  Noiembrie 2015, ora 16,20 !

                                                         Dragii mei, 

Asa cum spuneam de multe ori,nu conteaza locul unde sunt, sau ceea ce fac in acel moment,atunci cand trebuie sa aud sau sa vad ceva.
Deci,la biroul de acasa fiind,aud un glas care spune aşa :

                      "Vom sfătui Lumea !
               Întreaga Lume om sfătui-o !"

Moment in care, văd dragii mei,incepând cu partea dinspre Apus,văd întreg Pământul, ce părea că se roteste dinspre Apus spre Răsărit.
Şi-odată cu rotirea lui,exploda totul in jur, de parcă ar fi fost dinamitat.  
Dragii mei,cu siguranta Teroristii vor actiona in acelasi timp,prin toate zările Pământului vor pune bombe, pentru ca sa fie siguri de reusita.
Dar DUMNEZEU  este MARE  si PUTERNIC,si le va tăia din elanul lor de-a dreptul nebunesc.
                                         Cu dragoste,Maria. 

6 comentarii:

  1. Doamna Maria ceea ce ati vazut este o linie temporala care reprezinta cel mai negru cosmar al planetei si omenirii. Aici nu mai este vorba de ceea ce numim noi teroristi ci de insasi manifestarea vointei directe a nobilimii negre care stapaneste planeta. Din disperarea care i-a cuprins ca nu pot instala guvernul mondial asa cum si-au propus sunt dispusi sa distruga toata planeta cu toata viata de pe ea. Asta inseamna ca si pe ei insisi.Nu stiu cati oameni stiu ca planeta a fost inconjurata cu o retea de energie malefica care contine bombe plasmatice . Din aceasta cauza extraterestii benefici nu pot interveni in mod direct pe Pamant.
    Daca pana acum nu ati luat in seama rugamintea mea de a ne uni in rugaciune, acum este cazul s-o facem ca sa putem schimba aceasta linie temporala. FOARTE IMPORTANT ESTE SA NU INTRATI IN FRICA DEOARECE ACEASTA ALIMENTEAZA ACEASTA MANIFESTARE. TRIMITETI TOATA LUMINA SI IUBIREA CARE VOI SUNTETI PLANETEI, VIZUALIZATI TOATA PLANETA SI OAMENII IN LUMINA AURIE SI ADRESATI O RUGACIUNE ASA CUM SIMTITI S-O FACETI. Asta-i misiunea comuna pentru care am venit pe aceasta planeta. Lasati orgoliile deoparte si faceti ceea ce ati venit sa faceti

    RăspundețiȘtergere
  2. Insusi mesajul primit cum ca "intreaga lume a fost sfatuita" se refera la mesajele a fiitelor de lumina care vin prin pamanteni preum d-na Maria, de ani de zile si ne tot atentioneaza sa ne intoarcem spre LUMINA LUI DUMNEZEU.
    Egourile noastre exacerbate ne fac sa ne atacam intre noi in loc sa ne unim si sa facem ca Iubirea Divina care se afla in fiecare sa triumfe. Chiar nu vreti sa dam jos intunericul care se hraneste cu fricile, grijile si temerile noastre si sa aducem imparatia Lui Dumnezeu.Daca noi vom fi doar iubire intunericul va muri prin infometare.

    RăspundețiȘtergere
  3. ..."Daca noi vom fi doar iubire intunericul va muri prin infometare."... Minunat!

    RăspundețiȘtergere
  4. TRIMITETI TOATA LUMINA SI IUBIREA CARE VOI SUNTETI PLANETEI, VIZUALIZATI TOATA PLANETA SI OAMENII IN LUMINA AURIE SI ADRESATI O RUGACIUNE ASA CUM SIMTITI S-O FACETI.........Minunat !

    RăspundețiȘtergere
  5. Este nevoie sa fim uniti in rugaciune ! Mai mult ca niciodata ! Acum,ori niciodata ! Si cu adevarat sa lasam pacea si iubirea sa ne umple sufletele indiferent ce se intampla. Pentru ca frica si pacatul sunt hrana pentru slujitorii intunericului. Or fi capcane negre si arme ce nu ne trec prin cap,dar aceasta planeta este a Domnului Iisus Christos.Iar Iisus este prezent acolo unde 2sau 3 se aduna in numele sau,asa si noi putem face aceasta fiind uniti in duh si adevar.Oameni buni,numai Domnul Iisus poate invinge.Satana se lupta impotriva omenirii prin slujitorii lui,voind sa stapaneasca aceasta bijuterie a creatiei lui Dumnezeu care este planeta Pamant si Om-ul ,creat dupa chipul si asemanarea Sa.Fiecare particica din creatie este Cuvant viu Dumnezeiesc in manifestare.Doar a zis "SA FIE " si sunt.De aceea murdareste,batjocoreste,distruge cu ura totul. Noi sa fim lumina iubirii prin unitate,rugaciune si buna vointa intre noi, asa cum sfintii ingeri au spus la Nasterea Domnului Nostru Iisus.Eu care am scris aici ,va iubesc pe toti caci cu totii sunteti fii si fiicele IUBIRII - DIVINUL NOSTRU TATA.Va iubesc si va imbratisez ,cu dragoste spunandu-va ca este ingaduit prin doamna Maria sa cunoastem mai din 'nainte tragediile ce sunt pe drum,tocmai ca,uniti prin rugaciune sa se diminueze forta de impact a nenorocirilor.Eu nu as vrea sa se adevereasca nimic.Dumnezeu sa ne lumineze,sa intelegem cu adevarat de ce Bunul Dumnezeu ingaduie ca aceste nefericite intaplari si cataclisme sa fie mai inainte cunoscute. Inca odata VA IUBESC. Bunul Dumnezeu , sa ne acopere cu lumina Sfintei Sale Cruci,Maica Sfanta a Domnului Hristos sa ne acopere cu Sfantul Sau Acoperamant iar Sfintii ingeri sa fie cu noi cu toti, pentru ca in batalia aceasta de acum numai Dumnezeu ne mai poate ajuta. Eu zic AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare nu sunt războaie în ceruri?Câți sunt cei ce fac voia Domnului?Văd implicații extraterestre din diferitele lor nivele de conștiință și trezire spirituală.Unul se duce în eroare pe celălalt și niciunul căutând a împlini voia Domnului.
    Voi va ve-ti ruga și n-am să mai ascult rugăciunile voastre....
    Și, stelele vor curge din cer și cerul ca pe o perdea voi trage....
    Și ,omul,cel ce împlinește voia Domnului,va judeca și îngerii din ceruri....
    Căutați așadar,cu toatăinima,cu tot cugetul și toată ființă voastră a cunoaște și a împlini voia și cuvântul Domnului,căci nu umbla în căile Domnului cel ce nu face voia Lui.
    După voia Domnului,fiți binecuvântați!

    RăspundețiȘtergere