marți, 24 noiembrie 2015

O CASĂ VA LUA FOC , SI VA ARDE CA O TORŢĂ ! CASA VA LUA FOC DE LA EXTERIOR ! PROBABIL , VREO PRIZĂ DEFECTA , SAU VREUN PRELUNGITOR DEFECT !

                                      24  Noiembrie 2015, ora 6,45 dimineaţa !

                                            Dragii mei,

În această dimineaţă, mai stăteam în pat, trează  fiind si cu ochii închisi stând, văd dragilor spre Sud- Vest, o Casa cu peretii cărămizii  si cu prispă.
Aici ,in partea dreaptă cum se intra in casă, văd că ia foc ceva.
Aud un glas dragii mei, care spune aşa :

                     "Ar putea  fi vorba ,de o stradă pe o straduţă !"
Moment in care, vad cum afara pe prispa casei, ceva de la mijlocul peretelui din dreapta faţă,ceva din perete si care venea în jos pe acest perete,  se aprinde in cateva secunde.
Cred dragii mei, că acest INCENDIU va izbucni de la o priză defecta, sau de la un prelungitor de proasta calitate,si care a fost prea mult solicitat.
                     Incendiile puse intentionat au dat batai de cap pompierilor ....
Din nefericire, o familie va rămâne fără acoperis deasupra  capului, acum in prag de iarnă.
Doamne ,Te rugam  iarta-ne si ne ajuta ca sa facem numai Voia Ta ! Apără-ne Doamne, de tot răul si de tot necazul, AMIN! 
                                  Cu dragoste,Maria. 

Un comentariu:

  1. asa am visat și eu,d na Maria,de la prize încinse, fum negru și era, o familie cunoscuta mie,și i am sunat, le am spus și mi au zis sa i las cu din astea! Doamne ferește și păzește ne pe toți! la fel, am visat, pod arcuit, in pericol, de a bubui, cu tren parcă, pe el,cu zona subterană (?!) era și întuneric mare. la fel, am visat cutremuratul pământului din toate încheieturile, și un vuiet mare! cred, toate ce le transmiteți! ceva se va petrece repede, inopinant, brusc, neașteptat! ne rămâne, doar, rugăciunea și credința, către Dumnezeu, indiferent, ce întâmpinăm în pașii de viață!

    RăspundețiȘtergere