vineri, 27 noiembrie 2015

L - AU MĂCELĂRIT TOT !

                                                            26  Noiembrie 2015,ora 16 ,30 

                                                    Dragii mei,

În aceasta după amiază, desi aveam treaba prin casa, aud la un moment dat un glas , care spune ceva cutremurător.
Glasul spunea asa,dragii mei:

                      "L-au măcelărit tot !

Iar un alt glas ,continuă:
                     Bate clopot, şi viază !"  

Clipă în care, văd dragii mei un interior de Sfanta Biserică, iar aici, doar doua femei care făceau curat;intindeau un covor ca o traversă,pe mijlocul din interiorul Sfintei Biserici. 
Totul se intampla înspre Sud. 
Dragii mei, din nefericire vom auzi de o tragedie. 
se va intampla în BISERICA  LUI  HRISTOS,sau că persoana respectiva  care va fi măcelărită ,va fi adusa in BISERICA,eu nu stiu ce va fi cu exactitate.
Dar din păcate,ceva dureros sufleteste se va intampla cuiva. 
Nu vreau sa ma gandesc, ca ar fi vorba de vreun Preot.
Doamne, Te rugăm iarta-ne pe toti ,si ne apăra de tot ce este rău. Amin !  
                             Cu dragoste,Maria. 

2 comentarii:

  1. Eu cred ceea ce vizualizezi, dar rugand pe bunul Dumnezeu nu se poate indrepta nimic din ceea ce ti spune?Ne poti invata cum sa facem? Sa ne rugam mai multi si sa se indrepte lucrurile rele.Eu am tot citit si auzit pe altii mai invatati ca mine ca :,,tot ce spui ori gandeati se adevereste"De bine Dumnezeu nu spune?
    O zi frumoasa si sa auzim numai lucruri bune!Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este vorba de ceea ce este scris si in Apocalipsa. Injunghierile israelienilor de catre palestinieni a si inceput de aproximativ o luna sau doua. Este scris ca inainte mergatorii Domnului nostru Iisus Hristos sunt Sfantul Enoch si Sfantul Ilie. Ei vor aduce urgie asupra pacatosilor cu apa si foc, si deja se intampla. Ei se vor pogora pe pamant si vor face cunoscut lumii ca Mantuitorul vine si vor predica venirea Lui. Vor fi injunghiati pe strazile Ierusalimului si le vor fi lasate trupurile sa zaca pe strazile Ierusalimului si vor fi batjocoriti de pacatosi. A treia zi Domnul ii va invia in vazul lumii si ii va ridica la cer. Apoi va veni urgia cea mare asupra zidirii Sale. Atunci se vor face cunoscuti, profetul fals, antihristul si fiara rosie cu 7 capete si 10 coarne. Atunci va incepe urgia fiarei. Domnul sa va binecuvanteze, sa va aiba in paza si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea si marirea si slava este numai in mainile Lui.

    RăspundețiȘtergere