duminică, 22 noiembrie 2015

LĂSĂM SĂ CADĂ IERUSALIMUL ! CADE IERUSALIMUL !

                                             21 Noiembrie 2015, ora 16,o5 !

                                           Dragii mei,

În aceasta după amiază,,in timp ce ma odihneam puţin, aud un glas care spune ceva cutremurător,referitor la IERUSALIM.
Glasul spunea asa :
               "Lăsăm să cadă Ierusalimul!
Dar un alt glas completeaza :
                Cade Ierusalimul !"

După care dragii mei, se asterne linistea,iar eu ma grabesc a scrie în caietul sufletului meu, pe care il tin in permanenţă sub căpătâi.
Dragii mei, stim cu totii că ,in IERUSALIM au fost si sunt probleme. 
Ierusalimul vechi va cădea, si va renaste Ierusalimul nou, adică ,România, în care Mântuitorul  va veni pentru a doua oară pe Pământ.
 Dragii mei, să multumim Domnului pentru tot si pentru toate, sa fim mai buni si mai intariti in Credinţă,să nu jignim si sa nu judecam pe Semenii nostri, ca sa nu fim judecati.
Iisus  Hristos, ne spune asa :
              "Judecata este a Mea !" 
  Atunci ,asa sa lăsam a fi, pentru a dobandi Împărătia LUI DUMNEZEU. AMIN !
                                           Cu dragoste, Maria. 
   

8 comentarii:

  1. Anticristul este pe cale sa-si faca aparitia curand.Iisus Hristos nu va veni inainte ca fiul faradelegii sa apara si sa faca pustiirea,si sa se aseze pe tronul de la Ierusalim,statul Israel se va desfiinta iar monarhia va fii peste lumea intreaga,tot ce ramane este sa ne rugam si sa ne mantuim si sa fim precum soarele de pe cer.Timpul care a mai ramas se va scurge rapid,nu mai e timp sa ne ocupam de cele lumesti,toate sunt trecatoare iar de suflet trebuie sa ne ocupam.Doamne mantuieste neamul omenesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Unde sta scris in Cartile sfinte ca Romania va fi Noul Ierusalim ? sau care dintre Sfintii Parinti , Mucenici a spus acest fapt ?In Apocalipsa scrie :Si-am vazut cetatea cea sfanta, noul Ierusalim, pogorandu-se din cer de la Dumnezeu, gatita ca o mireasa'mpodobita pentru mirele ei. Si a venit unul din cei sapte ingeri care aveau cele sapte cupe pline cu cele sapte plagi, cele din urma , si a grait catre mine, zicand: "Vino, am sa-ti arat Mireasa, Femeia Mielului .Si'n duh m'a dus pe un munte mare si inalt si mi-a aratat cetatea cea sfanta, Ierusalimul, pogorandu-se din cer, de la Dumnezeu,

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat graiesti, dar, mai este scris, cand va fi construit al treilea templu, El va veni. Si iaca cel de-al treilea templu se si construieste, Catedrala Mantuirii Neamului. Al doilea Ierusalim este in ceruri, in Imparatia Tatalui. De va voi Domnul Iisus Hristos, se va cobora si in Congo, dar iti spun ca ce spune doamna Maria, chiar de nu gasesti in cartile sfinte, asa este, caci ce i s-a spus, si eu am vazut. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze calea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel de-al treilea templu se pregatesc evreii sa-l construiasca, n-are nici o legatura Catedrala Mantuirii cu profetia respectiva ! Dintre pamanteni exista profet mai mare decat Sf Ioan ? Si Domnul Iisus ne-a spus ca in vremurile din urma vor fi multi profeti mincinosi. Doamne fereste sa fim unul dintre ei !Ma mir ca dna Maria fiind atat de credicioasa nu vrea sa asculte de discernamantul si sfatul duhovnicului sau in legatura cu viziunile pe care le are. Eu cred ca aude si vede multe dar ar trebui sa urmeze exemplul Sfintilor Pustinici: sa cerceteze duhurile care-i transmit mesaje.Nu orice duh este cu adevarat cine pretinde a fi, iar faptul ca unele se implinesc poate fi o capcana . o ispita care intareasca inselarea. Dumnezeu sa ne lumineze pe TOTI !

      Ștergere
  4. Teritoriul Romaniei nu este mai sfant decat orice alta parte a planetei, toata planeta este sfanta ca doar Dumnezeu nu creeza lucruri nesfinte, numai mintea noastra creata crede ca ceva este mai bun decat altceva.Explicatia ar fi ca de aici a pornit civilizatia Pamantului, si tot de aici vor fi noile inceputuri. Pe aceste meleaguri s-au intrupat foarte multe fiinte inalt evoluate spiritual pentru a aduce shimbarea mult asteptata. Marea problema este ca aceste fiinte nu s-au trezit la adevaratul lor sine pentru a-si indeplini misiunea.Faptul ca postam impreuna parerile noastre aici pe blogul d-nei Maria nu este intamplatoare ci am fost indrumati din inalt, asa ca este foarte posibil sa fiti aceste fiinte despre care vorbesc.Eu vad lumina voastra si-mi doresc din tot sufletul sa va vedeti si voi
    Treziti-va la Cine Sunteti, nu va mai identificati cu mintea si corpul vostru, acestea sunt doar vehicolul si unealta cu care experimentati viata de aici!

    RăspundețiȘtergere