miercuri, 25 noiembrie 2015

ROMÂNIA ESTE , NOUL ASTRU CERESC AL PREA SFINTEI TREIMI ! ROMÂNIA A DEVENIT DE MULT TIMP, GRADINA RAIULUI , A MAICII LUI DUMNEZEU !

                                                                        Dragii mei,

Este prea frumos si prea minunat ,ceea ce am scris in noaptea de 24 -25 Noiembrie 2015, despre scumpa noastra, Sfântă Românie!
DUMNEZEU  dragii mei, a pus asta noapte si pentru totdeauna ,ca pe un ASTRU  CERESC, Harta ROMÂNIEI  .
ROMÂNIA fratilor, vă asigur cu mâna pe inimă si cu tot sufletul, că va fi ,viitorul al Doilea Ierusalim !
În ROMÂNIA  LUI  DUMNEZEU  TATĂL, va veni pentru a doua oară pe Pământ, Prea Scump FIUL SĂU si Mântuitorul nostru al tuturor, IISUS  HRISTOS.
În ROMÂNIA PREA  SFINTEI  TREIMI, MAICA  DOMNULUI si-a gătit dumnezeiesc de frumos, GRADINA  RAIULUI!
Iata dragii mei, că avem si LUCRURI  MINUNATE si UNICE, care urmeaza a avea loc, în ROMANIA  DUHULUI  CELUI  PREA SFÂNT, si nu numai LUCRURI rele, care ne induc teama.
Să multumim PREA  SFINTEI  TREIMI si MAICII  LUI  DUMNEZEU, cu inima si cu sufletul, că ne-a ales pe noi ca popor si ŢARĂ, pentru a pregati CALEA  VENIRII  LUI  IISUS HRISTOS, pe Pământ românesc.
Iata si articolul pe care l-am scris cu inima si cu sufletul, in noaptea ce tocmai a trecut :

ROMÂNIA , luminează pe Cerul noptii !
ROMÂNIA, NOUL  ASTRU  CERESC , al PREA SFINTEI  TREIMI precum si al  PREA SFINTEI  NĂSCĂTOAREI de  DUMNEZEU! 

                     Noapte 24 -25 Noiembrie 2015,ora 23,50 !

                                                  Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe Monitor, văd dragii mei spre stânga mea, un CER de noapte fara de stele, un Cer de noapte neagra.
În mijlocul Boltii  Ceresti, a apărut HARTA ROMÂNIEI, ce avea culoarea galben crud, şi era fara înscrisuri .
HARTA ROMÂNIEI, avea in mijlocul ei LUNA  de pe CER, care era micuţă si rotundă,dar fara vreo stralucire.
       SABLON HARTA ROMANIEI.

Deci,vedeam dragilor, cum LUNA s-a facut mică,si fără stralucire,si care LUNĂ, era în mijlocul HĂRTII  ROMÂNIEI, ce luase stralucirea Lunii adevărate.
De jur împrejur ,HARTA  ROMÂNIEI cu LUNA in mijlocul ei, avea TRICOLORUL  ROMÂNIEI. 

                                    
                                           ..

Închipuiti-vă dragilor, HARTA  ROMÂNIEI, ca pe un Astru Ceresc, un ASTRU ce a luat locul Lunii de pe CER.
HARTA  ROMÂNIEI, asa precum am descris-o mai sus, pulsa pe mijlocul Boltii Ceresti de noapte, pulsa precum o inimă. 

                                                     -
Luna ,se facuse mică, nu mai stralucea, si statea in inima HARTII  ROMÂNIEI.
Locul LUNII, îl luase HARTA  ROMÂNIEI,brodata de jur împrejur cu Tricolorul României. 
Cerul de noapte ,avea acum un alt ASTRU CERESC! 
Iar acest ASTRU CERESC , care stralucea precum Soarele si Luna la un loc, era HARTA  ROMÂNIEI! 
Dragii mei, în această noapte, DUMNEZEU  a inlocuit LUNA  de pe CER, cu HARTA  ROMÂNIEI, ce era inconjurata , brodată la margine ,de Tricolorul României.
Să ne bucuram fratilor, că suntem ocrotiţi de BUNUL DUMNEZEU si de MĂICUŢA DOMNULUI, precum si de faptul că,oricată neliniste va fi in Lume, ROMÂNIA  LUI  DUMNEZEU, ROMÂNIA  MAICII  DOMNULUI , va straluci pe Bolta Cereasca, asa cum ar straluci, LUNA  si SOARELE  la un loc.
                                                 Cu dragoste,Maria. 

36 de comentarii:

  1. Dumnezeu sa ne ierte de tot ce facem și sa fie cu noi El și Scumpa Maicuta Domnului

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa ne ierte de tot ce facem și sa fie cu noi El și Scumpa Maicuta Domnului

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca vom avea credinta multa si curata, daca vom avea multa credinta ortodoxa, nadejdee, dragoste, indelunga rabdare si ascultare neconditionata de Duhul cel Preasfant, vom fi noul popor care il alege pe Dumnezeu, mai ascultator decat cel pe care la ales El prima data.
    Astfel vom devenii "lumina lumii si sarea pamantului", cei care vom lumina lumea intunecata asa cum luna lumineaza in noptile senine, iar tara noastra va deveni cu adevarat "Gradina Maicii Domnului".
    Dar pana atunci avem nevoie de intelepciune multa si de indelunga rabdare, pentru ca vor veni vremuri grele, dar sa avem nadejde, ca asa cum femeia se chinuie ca sa aduca pe lume o noua viata, asa si lumea trebuie sa treaca prin chinul razboiului ca sa treaca la o noua ordime mondiala, calauzita de Duhul cel Preasfant.
    Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. DIN MOSI SRAMOSI AM FOST PRIVILEGIATI ASUPRITI ,BADJOCORITI AM SUPORTAT SI INCA MAI SUPORTAM MULTA UMILINTA DE ACEIA SINTEM ALESI DOMNULUI SA NE BUCURAM SI SA ASTEPTAM VENIREA LUI AMIN

    RăspundețiȘtergere
  5. Tocmai v-ati conectat la constiinta colectiva a fiintelor de lumina trezite din Romania care au creat aceasta aceasta imagine. Daca toti ceilalti ar sustine aceasta imagine s-ar materializa in realitatea noastra.
    Dupa cum v-am mai spus dumneavoastra va conectati la constiinta colectiva mondiala si vedeti toate aceste intamplari. Problema majora este ca puteti schimba pe cele negative in pozitive, dar nu o faceti, ci aveti satisfactia ca s-a adeverit.Dumnezeu ne-a dat puterea sa schimbam ceea ce am creat fara sa constientizam, dar cu conditia sa devenim constienti de ceea ce creem. Majoritatea omenirii creeaza din frica de aceea avem o lume plina de suferinta. Frica este o energie negativa cu care multi se hranesc. Fricile ingreuneaza progresul spiritual. Norocul nostru este ca avem destule fiinte trezite spiritual care sustin acest spatiu romanesc, si incearca din rasputeri sa-si trezeasca si fratii care dorm dusi .Daca intereseaza pe cineva ce inseamna sa fii trezit spiritual, le voi spune, daca nu....NU. Bineinteles cu acordul d-nei Maria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi foarte util sa spuneti ce inseamna sa fii trezit spiritual. Vor fi multi care vor intelege - asa cum vor fi si altii care poate vor incerca sa arunce cu piatra. Dar numai partea buna conteaza.

      Ștergere
    2. Eu sunt interesată
      Va mulțumesc

      Ștergere
    3. Normal, abia asteptam! Doamne ajuta ca Romania sa iasa cu bine din stransorile lumii si aa devenim natiunea care am fost harazita sa fim.

      Ștergere
    4. Domnule anonim cu trezirea in absolut a spiritualitatii umane si schimbarea realitatii organice prin iluminarea constiintei umane prin conectarea la pasarelele de la cap, a apelor ce-ti susura pe la urechi cand faci urino-terapie si leganarea constiintei prin orgii. Nea Bivolaru te rugam sa ne lasi cu ineptiile prin care inrobesti constiintele joase cu discernamant scazut, si din pacate vad ca ai si adepti. Aici vorbim despre Dumnezeu, nu de cretinitati inventate de satanisti manipulatori. Cand ti-o pune un talban un kalasnikov la cap, as vrea sa vad cum iti ridici constiinta de lumina ca sa-l faci pe acela sa nu-ti zboare creierii. As vrea sa te vad cum, cu puterea ta pe care ai primit-o tu, pui de superman iluminat poti schimba pe planeta asta cataclismele, bolile, razboaiele, urgiile, crimele, violurile, foametea si tot ce e mai rau pe lumea aceasta. Daca spui ca tu ai puterea aceasta, de ce nu ai facut-o pana acum? Lasa-ne cu vrajeala ca toata omenirea o sa se conecteze wireles la neuronii tai si o sa schimbi lumea. Pe bune? Niciodata nu vei putea sa acaparezi toata lumea sa faca ineptiile tale, ci doar cateva constiinte joase, usor de manipulat. Numai Dumnezeu poate sa faca toate astea, si stii ceva? Si-a luat concediu postanatal, caci 2 ani va fi urgie pe pamant si tu cu absolutul din mintea ta nu va vedea acele zile, fiindca ai constiinta joasa. Afirmi ce nu cunosti si mai grav, duci pe calea pieirii si alte suflete nevinovate. Nu inteleg cum atunci cand Dumnezeu vine la oameni acestia nu il vad, nu il asculta, sunt indaratnici si fug de El. Dar cand vine satana, il vedeti atat de frumos, ascultati si inghititi tot ce va spune, sorbiti fiecare cuvant fara sa discerneti si va aruncati in bratele lui chiar daca va duce la pierzanie. Trezirea constiintei este intoarcerea la Domnul Iisus Hristos si la invataturile Lui, intoarcerea la Dumnezeu cu mintea, inima, sufletul si cu toata fiinta noastra. El e Calea, Lumina, Adevarul si Viata. Primiti-L cu mintea, constiinta si discernamantul vostru. Nu mai ganditi cu mintea altora. Adevarat a spus si individul cu absolutul, Dumnezeu v-a dat tot ce aveti nevoie sa cresteti in lumina, si stiti ceva? Nu aveti nevoie de el, nu aveti nevoie de nimeni. Aveti tot ce va trebuie. Folositi-va mintea voastra. Constiinta se numeste discernamant. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea.

      Ștergere
    5. hoho,asa da barbat :) acum chiar imi place de dumneata!
      Adevar ai grait:"Trezirea constiintei este intoarcerea la Domnul Iisus Hristos si la invataturile Lui, intoarcerea la Dumnezeu cu mintea, inima, sufletul si cu toata fiinta noastra. El e Calea, Lumina, Adevarul si Viata."
      V

      Ștergere
    6. "Fiti milostivi, asa cum si Tatal vostru este milostiv. Nu judecati si nu veti fi judecati; nu osanditi si nu veti fi osanditi; iertati si vi se va ierta."
      Nu trebuie sa-ti impui punctul de vedere cu paru.
      Esti la fel de "milostiv" precum cei care au infiintat inchizitia sau precum ighemonii din vietile sfintilor?
      Daca ameninti cazi in aceeasi greseala in care cade astazi mare parte din preotime, avand ca rezultat direct, indepartarea oamenilor de biserica si adoptarea de noi si noi credinte, care de care mai diferite.
      Vorba dulce, mult aduce.
      Si ca o concluzie: "Daca cineva zice: Il iubesc pe Dumnezeu! dar pe fratele sau il uraste, mincinos este. Pentru ca cel ce nu-si iubeste fratele pe care-l vede, nu-l poate iubi pe Dumnezeu pe care nu-L vede. Si aceasta porunca o avem de la El: Cel care-L iubeste pe Dumnezeu, sa-l iubeasca si pe fratele sau."

      Ștergere
  6. Draga Anonim, te rugam frumos sa ne spui ce inseamna sa fii trezit spiritual. Iti multumim frumos. Doamne ajuata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ne intereseaza ce inseamna trezirea spirituala si ce include acest proces...Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar te rugăm.Avem privilegiul de a ne conecta la învățăturile dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va rugam spuneți ce înseamnă a fii trezit spiritual!va mulțumim

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevarat în tot și în toate.Trezirea spirituală ține de fiecare dintre noi..Credință este oglindă sufletului nostru.Referitor la D- nul cu trezirea nu trebuia intimidat.Cine își cunoaște convingerile,crezul,greu poate fi păcălit de falșii creștini.Cu părere de rău sunt mulți printre noi C


    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru cei care isi doresc sa descopere mai multe informatii despre evolutia spirituala recomand urmatorul curs al doamnei Anca Bogdan. Eu apreciez cursurile acestei doamne, asa cum apreciez si blogul doamnei Maria.

    https://www.youtube.com/attribution_link?a=FJEig5Td0oU&u=%2Fwatch%3Fv%3DURHRdvoEXQk%26feature%3Dshare
    http://www.evolutiespirituala.ro/karanna-media/

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga mea ! RABDAREA ESTE O VIRTUTE !

    Multumesc frumos pentru randurile frumoase ! Ti-am respectat dorinţa !

    Te imbratisez cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  13. IO ZAMOLXIS, PARINTELE ROMANILOR = IO FIUL OMULUI

    „Fiicele mele și fii mei, mă bucur nespus să vă văd pe toți într-o zi atât de mare cum este aceasta! Nu poate fi consemnată în cuvintele voastre cât este de importantă ziua de 10/11 Iulie 2010! Este o dată ce cu greu o veți putea șterge din memorie, este o zi în care CEL promis vouă acum mai bine de 2000 de ani de IISUS a venit la voi! EL este FIUL OMULUI care a venit pregătit (deci nu oricum!) și însoțit de foarte multe ființe de lumină, spirite primordiale ce aparțin Creației Primordiale! Spațiul Geto-Dac are marea onoare de a găzdui o mare parte din Conștiința Celui ce își spune FIUL OMULUI. Cam 90% din această conștiință a coborât și va continua să coboare până când va fi absorbită în totalitate de ființele primordiale, cei ce își spun OAMENI! Însă planeta OM a trimis mai demult o părticică din ea pentru a ajuta la procesul de trezire al românilor și de înălțare al Mamei Geea. Eu ca strămoș al vostru, dar și contemporan cu voi pot să afirm că, împreună cu MARELE AVATAR pregătim PROCESUL ELIBERATOR AL TUTUROR ROMÂNILOR de tot ceea ce este străin!!! Este momentul MARII TREZIRI, a unei conștiințe gigant care va pune stăpânire mai întâi pe cei desemnați și abia apoi pe toți ceilalți! În tot ceea ce se întâmplă, VOI FI CU VOI AȘA CUM AM PROMIS cândva, nu voi abdica de la această menire, căci îmi este dat să văd prin ochi de OM GLORIA CELUI PREA INALT, care acum a venit! Ceea ce a fost să fie s-a împlinit, acum procesul de transformare și înălțare merge după alți parametri! Cu o asemenea ființă alături așa cum este MARELE AVATAR, succesul este garantat, dar ca toate acestea să se întâmple va mai dura ceva din răul care trebuie să existe și să se consume pe el însuși! Vor fi ani de mari încercări, însă dacă aveți credință cât un bob de muștar, veți fi cei care veți auzi și vedea pe CEL PROMIS! Deocamdată atât, vă îmbrățișez români și vă urez: Drum drept și multă lumină! IO ZAMOLXIS vă mulțumește în numele întregului neam. Pe curând!”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. no bine ,acum a aparut si Zamolxis :)), nu cumva e pe aici si Vlad Tepes?!
      din ce in ce mai interesant :))
      hohoo,tuna si s-aduna...
      v

      Ștergere
  14. Trezirea spirituala este ca si cum ne-am trezi dintr-un vis fara sfarsit, incepem sa privimlumea cu alti ochi, incepem sane intrebam daca intr-adevar exista mai mult decat percepem cu simturile noastre. Odata ce intri in faza de trezire a transformarii tale spirituale, lumea asa cum o stii, se zdrungina, deoarece descoperi ca era doar o cochilie ce ascunde de tine realitatea mult mai ampla si mai expansiva care promite realizari, provocari si liniste asa cum nu ai mai cunoscut vreodata. Trezirea nu apare pur si simplu, ci mai degraba tu faci sa se intample asta la nivelul sufletului.Realizezi ce este sufletul tau. Sufletul este mai mare decat ti-ai putea imagina. Trezirea se intampla atunci cand atingi treapta Constiintei de Sine, accepti pe Dumnezeul Launtric.Incepi sa intelegi cine esti cine sunt ceilalti cine este Dumnezeu.Intelegi ca nu esti separat de Dumnezeu si nu esti separat de toti ceilalti. Trezirea sufletului recunoaste celelalte aspecte ale sale in toata Creatia.Fiinta care are sufletul trezit este creativa, responsabila cu gandurile. vorbele si faptele sale, si mai ales are o mare putere de a iubi.Iese din starea de judeata deoarece stie ca orice judecata de valoare adresata cuiva ii este adresata siesi si implicit i-L judeca pe Dumnezeu cerandu-i explicatii pentru Creatia SA "imperfecta".O trezire spirituala este insotita de o foarte mare schimbare interioara, este un semnal al faptului ca esti pregatit sa inveti mai mult despre adevarata ta identitate si sa treci intr-o stare activa de Co-creere, impreuna Cu Dumnezeu.

    P.S. Trezirea mea spirituala s-a produs fara a merge la vre-un curs , guru sau maestru spiritual. Pur si simplu s-a intamplat, iar viata mea a fost bulversata de aceste descoperiri. Daca rezonati cu aceasta experienta si doriti sa stiti mai multe va stau la dispozitie, n-as indrazni sa va spun astfel de lucruri incalcandu-va liberul arbitru, deoarece eu stiu cine sunteti.
    Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu rezonez la fel mi sa întâmplat si mie m-am schimbat la 180 de grade.eu îmi doresc sa știu mai multe.
      Mulțumesc

      Ștergere
    2. Pai daca stii cine suntem ar fi trebuit sa stii cine este in spirit doamna Anca Bogdan si de ce am recomandat acel curs. Eu stiu pe cine am recomandat, dupa cum vezi nu l-am recomandat pe Bivolaru. Se vede cu ochiul liber ca nu stii nimic despre tine, ai primit si tu cateva informatii ce te-au bulversat cu totul. Asa e cu incepatorii, se simt patrunsi de trezire spirituala. Succes !

      Ștergere
  15. Draga omule, semnat Marele Avatar,iti multumesc pentru articol, caci asta demonstreaza ca sunt suflete trezite aici care stiu ce-i aceala avatar.
    Multumesc D-nei Maria pentru permisiunea si posibilitatea de a ne uni intr-o singura constiinta si a schimba si premeni aceasta Gradina a Maicii Domnului.A venit vremea cand Romania trebuie sa devina farul de lumina" care este" la nivel subtil, pentru intreaga planeta. Este adevarat, de aici va porni adevarata spiritualitate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiar de pare ironica aceasta afirmatie a dumneavoastra, Zamolxe si Vlad Tepes chiar sunt aici sustinandu-ne cu energia lor. Suntem sprijiniti de multe fiinte de lumina, chiar daca noi nu reusim sa-i vedem, ei sunt la un gand distanta, doar trebuie sa-i chemam altfel nu intervin in alegerile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  17. Aseară la A3 vorbea despre Aleodor al lui băsescu . Spunea acest om ca Stefan Cel Mare a fost un parapsiholog si ca toate batalioanele turce le-a băgat intr-un norisor ce ziceți ? Vreau si eu o explicatie ca daca apar oameni din ăstia cu multe păsărele la cap care ne spun ce au ei prin casa mare..cap.. oricum trebuie sa avem Credința .Înțelepciune. Sanatate.Bunul Dumnezeu Să ne Arate Calea

    RăspundețiȘtergere
  18. Maria,de sarbatori se intampla ceva in Romania?

    RăspundețiȘtergere
  19. N-am vazut aceasta emisiune de la Antena 3, dar cred ca mesajul pe care l-a transmis acest om a fost mai clar decat ceea ce redati dumneavoastra aici. Incercati sa puneti ordine in idei ca sa formulati o intrebare, altfel cum vreti sa primiti o explicatie?Bunul Dumnezeu ne arata calea permanent, dar se pare ca alegem aratura, dar nu-i problema ajungem toti in bratele Sale, doar ca ,mai greu si mai tarziu

    RăspundețiȘtergere
  20. In noi se afla Samanta Christica care asteapta de doua mii de ani sa incolteasca, n-ar fi frumos ca de sarbatori cand celebram Nasterea Domnului sa permitem acestei samante sa se umple cu lumina iubirii noastre si sa creasca precum un copac de cristal care sa fie vazut din tot universul? Permiteti doar gandurilor de iubire sa va umple viata, eliberati fricile a s-ar putea intampla ceva negativ. Numai de voi depinde ce aduceti in viata voastra, nimeni nu intervine in alegerile voastre. Ceea ce aveti in viata voastra este ceea ce ati daruit. Tot ce creezi se intoarce la tine. Priveste-ti viata si vei vedea ce trebuie sa ajustezi; ce elimini, ce lectii ai invatat, ce mai trebuie sa inveti, Nimeni nu-i raspunzator de ceea ce ai pictat pe panza in care te regasesti. La tine sta puterea de a repicta tabloul din fata ta. Puterea creatiei sta in fiecare fiinta, aceasta este marele dar cu care ne-a inzestrat Dumnezeu.Ne-a pus uneltele in brate si ne-a dat drumul in lume. Fiti constienti de fiecare gand, cuvant sau fapta, toate acestea sunt uneltele cu care va claditi viata.Asta-i marele secret pe care ni l-au ascuns cei care conduc lumea, deoarece le este frica de CEEA CE NOI SUNTEM, si ce putem face, caci atunci ei isi vor pierde puterea asupra noastra.Credeti in voi si Dumnezeu va experimenta o bucurie imensa ca fii Sai se intorc la EL. Aceasta este insemnatatea "Pildei fiului ratacitor"
    Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar fratilor,haideti sa facem pace,sa lasam orgoliile deoparte...observ ca majoritatea care intram aici il iubim pe Domnul ,deci de ce sa ne credem superiori "vai ,eu sunt trezit(a) spiritual tu nu esti ,tu esti pe nivele joase si nu esti capabil(a) sa intelegi ce-ti spun eu etc".Haideti sa fim noi insine,sa fim simplii,modesti,sa nu mai folosim cuvinte pompoase si sa nu mai scriem lucruri pe care le-am citit din carti sau le-am auzit de la la altii..chiar nu vedeti ce ridicol e ?!Daca avem nevoie de invataturi si sfaturi sunt atatea biserici,scoli spirituale,carti...
      Iar eu imi cer iertare pentru ca uneori m-am amuzat si am dat raspunsuri ironice.
      V- Viori- Viorica cea draguta :)) vedeti nu ma pot abtine sa nu glumesc,dar asa sunt eu.

      Ștergere
  21. Eu" cea cu trezirea spirituala", sunt crestin ortodoxa si sunt atat de aproape de invataturile teologice (traind intr-o familie de teologi) cum nu va imaginati, de asta v-am spus ca viata mea a fost intoarsa cu susul in jos cand toate convingerile mele legate de Dumnezeu au fost spulberate Efectiv au fost ca o tornada de lovituri succesive in sistemele mele, mental si emotional. Nu se compara cu nici o durere la nivel fizic.S-au deschis niste rani emotionale greu de descris. De aceea se produc atat de multe sinucideri, deoarece mentalul oamenilor nu poate accepta informatia care vine de la nivelul sufletului.Trezirea spirituala este foarte dura daca nu esti pregatit s-o intampini. De aceea va spun, ca nimeni nu trebuie judecat pentru faptele lui caci nu stim ce trairi interioare experimenteaza. Fiecare are ritmul sau de trezire, sa nu credeti ca nu vi se va intampla. Toti oamenii sunt sustinuti la nivel energetic de echipa fiecaruia de ingeri si ghizi cu care am venit pe Pamant.Nu-i asa ca-i placut sa stii ca nu esti singur pe aici? Doar sa credeti ,ca-i adevarat, ei va inbratiseaza permanent. Mi-ar placea sa vad ca "pasarelele" din capul meu va ajuta sa treceti mai usor prin trezire decat am facut-o eu.
    Va iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  22. Acum raspund persoanei care crede ca sunt Bivolaru.

    Trezirea constiintei inseamna sa intelegi invataturile Domnului Isus si nu rastalmacirile create de cei carora le-a fost frica de trezirea sufletelor de la acel moment.Aceea perioada ne-a fost furata si rastalmacita.Intoarcerea la Dumnezeu se face prin inima nu prin minte ca aici se afla egoul care nu te va lasa s-o faci,fiindca stie ca-si va pierde puterea de control a mintii. Daca vei reusi vreodata sa-ti opresti mintea sa nu mai produca atatea ganduri vei descoperi ca esti mai mult decat crezi ca esti. In asta consta credinta sa-ti amintesti ca ATUNCI CAND ESTI INCONJURAT DE CEEA CE NU ESTI ,TU ESTI TOT CEEA CE ESTI.
    Cine reuseste sa inteleaga aceasta afirmatie este pe calea evolutiei spirituale.
    Oare stii tu de cate ori L-ai privit pe Dumnezeu si nu L-ai recunoscut? Doar uita-te in jurul tau.Referitor la putere sa stii ca nu sunt singura care o detine si tu o ai dar te prefaci ca nu stii, caci sufletul tau stie de ce este in stare doar asteapta ca tu sa -ti amintesti.Ca sa schimbam lumea trebuie sa incepem intai cu noi altfel totu-i fara sens schimbarea nu va veni de la SINE,cineva trebuie s-o faca dar s-o facem impreuna, uniti vom fi o forta.
    Iti multumesc pentru ca mi te-ai adresat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca crezi ca trezire spirituala inseamna ca ai descoperit ca esti Dumnezeu sau vreun arhanghel, te inseli.

      Ștergere
  23. Astăzi am fost vesela toată ziua după ce am citit com. Doamnei V. Uneori este buna si gluma .altfel am intra in depresie, CHIAR SI DOAMNA MARIA UNEORI GLUMESTE .AM VAZUT-O ASEARĂ LA AGENTUL VIP CU CAT UMOR POVESTEA DESPRE EXTRATEREȘTRI O ADOR

    RăspundețiȘtergere
  24. Draga Luc, eu nu ma consider cu nimic diferita fata de toti ceilalti, dimpotriva eu reusesc sa recunosc fiinta mareata care esti. Tu te recunosti? Stii cine locuieste in acel trup pe care ti l-ai ales?Daca sta egoul pe scaunul soferului nu vei stii pana cand vei pleca din acest corp. In momentul in care pui sufletul la volanul vehicolului iti vei realiza potentialul. De tine depinde daca vrei sa stii sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  25. Draga Anonim, eu stiu exact cine sunt si care este nivelul meu spiritual.
    Din pacate, internetul e plin de bloguri ale creatorilor supremi, dumnezei, arhangheli, aspecte sau incarnari ale acestora.
    Nu crede tot ce citesti.
    Sunt oameni care stiu si oameni care cred ca stiu.
    Si chiar daca ai avut vreo revelatie si ai mai descoperit o particica din adevar (daca te-ai trezit, cum zici tu), nu inseamna ca ai evoluat spiritual. Stii doar un pic mai mult.
    Luc.

    RăspundețiȘtergere