luni, 23 noiembrie 2015

ÎN SPIRITUL ROMÂNIEI ! PE CERUL ROMÂNIEI , NUMAI SOARE SI STRALUCIRE !

                                       23 Noiembrie 2015, ora 4,36 zori de zi !

                                          Dragii mei, 

Astăzi dimineaţăîn zori, văd cu ochii închisi fiind, văd cum mijlocul Boltii ceresti din noapte  devine zi, iar aici, pe un Cer senin alb -bleu stralucitor, inconjurat de noaptea albastra violet, apare HARTA  ROMÂNIEI.

                                  Harta Romaniei - Fisier JPG - 987 kb.
BUNUL  DUMNEZEU a făcut Minunea ,ca HARTA ROMÂNIEI  să straluceasca in norul senin, ca un Soare bleu stralucitor, Soare din care ,ieseau numai stelute argintii.
HARTA  ROMÂNIEI, era de un bleu intens, cu sclipiri argintii, si chiar stralucea ca un Soare.
Aud un glas care, spune aşa :

                "Spiritul  României !
           În Spiritul  României !"

Şi văd dragilor, SOARELE  bleu stralucitor, sub forma Hărţii României, care pulseaza si radiaza stelute argintii.
In locul Soarelui firesc, Bolta Cereasca tinea in mijlocul ei, HARTA bleu intens si foarte stralucitoare, Harta României.
Asadar dragii mei, cum vă spuneam adeseori, ROMÂNIA este ocolita si ocrotita de tot ce inseamna DEZASTRU.
Să ne rugam insa, pentru fratii nostri, care vor avea de suferit din pricina Atacurilor Teroriste, care se tot intensifica de la o zi la alta.   
ROMÂNIA este ŢARA  DUHULUI  SFÂNT, este ŢARA  VIITORULUI  AL  DOILEA  IERUSALIM !
                                                Cu dragoste, Maria. 

12 comentarii:

  1. De ce este ocrotita Romania ce are asa de special?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii spun ca aici s-ar fi născut civilizația.

      Ștergere
    2. noi romanii am fost si suntem un popor rabdator si tolerant.niciodata nu am ocupat sau am luptat pt bucatica de pamant al altui stat,doar ne-am aparat ce a fost al nostru.dupa atata durere meritam sa fim poporul ales.parerea mea.Doamne ajuta1

      Ștergere
  2. Vroiam sa spun si eu ceva ,chiar azi dimineata m-am trezit cu un vis in care trebuia sa decodific la cineva un mesaj care era scris in engleza ,si am tradus cu google translate in vis si mesajul suna asa in doua cuvinte:SOARELE STRALUCESTE,si alaturi erau niste simboluri alaturate acestor doua cuvinte.Si cand m-am trezit in momentul acela afara soarele stralucea in geamul meu foarte puternic.Uimitor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iata, si un mesaj de lumina! Egregorul Romaniei se trezeste.Haideti sa-l insotim!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am devenit egoiști,nu ne mai pasă de semenii noștri.Credinta este un tabu ptr cei tineri,Bătrânii care merg în biserică sunt habotnici în a atrage atenția celor tineri,tinere ce vin în pantaloni,sau fără batice .Această este credință ,putini sunt iubitori de Dumnezeu și cele sfinte..Sa- mi fie cu iertare Doamne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceste previziuni sunt intradevar cutremurătoare.Dar nu credeți ca am devenit indifirenti.De ce ni se intampla nouă ? Noi suntem cei care privim neputincioși,noi am uitat să fim buni și iertători.Nu împărțim bucată de pâine,nu încălțăm pe cel descult.Din păcate am uitat să fim buni

    RăspundețiȘtergere
  6. Credinta nu sta in felul in care te imbraci sau cum iti vopsesti parul, ci ce simti in interiorul tau vis-a-vis de tot ce te inconjoara. Daca nu reusesti sa-L vezi pe Dumnezeu in toate fiintele, in flori, ape,in peisajul acela muntos care te lasa fara respiratie, intr-un rasarit sau apus de soare, ai trait doar pe jumatate viata.
    Dumnezeu se afla in fiecare manifestare din noi si din jurul nostru. Daca intalnim un cersetor si-l ignoram, sau mai rau il judecam si am stii ca acolo se afla Dumnezeu care incearca sa ne aminteasca ca suntem creati din iubire, cum ne-am simti?

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamnă Maria, dar oare cu Republica Moldova ce va fi? Se spune ca se așteaptă un cutremur care va afecta Moldova și România. Dar nu vreau să cred asta. Cred doar în Dumnezeu și puterea lui. Doamne ai grijă de noi păcătoșii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Indiferent ce ni se intampla,nu ne vom schimba.Așteptăm minuni,fără sacrificii,fără un crez ne vom duce spre pierire..Da,suntem un popor ales dar suntem și trădători cu neamul nostru..Nu ne mai pasă de cei de lângă noi.Cați își împart o bucată de pâine.Nu vrem să suferim dar nu facem nimic.Copiilor noștri nu le pasă de credință,au părerile lor.Și noi am fost ca ei.Ne lăsăm conduși și manipulați de viață de zi cu zi și când suferim,abia atunci căutăm să ne rugăm la Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere