duminică, 24 noiembrie 2013

UN ORAŞ ÎNTREG ÎNVĂLUIT ÎN FUM , ŞI PĂMÂNTUL ÎNTORS PE DOS ! UN CRATER S-A FORMAT ÎN PĂMÂNT !

                  23 Noiembrie  2013, ora 21,20 !

Mă rugam la această oră, când brusc ochii mi se închid şi am în faţa mea, UN  ORAŞ întreg, spre răsărit ,învăluit în FUM, aşa cum este o ceaţă densă.
În faţa blocurilor înalte, puţin mai la distanţă, văd Pământul întors pe dos, răscolit ca de un plug imens.Pământul în acel loc era ca şi după bombardament. Din Pământ ieşea fum; fum adevărat, fum extrem de dens şi care ieşea ca de la un imens furnal.,  Pământul arăta ca nişte tranşee, era brăzdat şi întors pe dos.
Oraşul cu blocuri înalte, era prins într-o perdea de fum densă, iar Pământul fumega, sfârâia.
Dragii mei, cu siguranţă mai devreme sau mai târziu, vom afla, TAINA  ORAŞULUI, învăluit în fum, în care PĂMÂNTUL sfârâia si fumega. Atunci când se va adeveri, voi reveni cu DOVADA, cu locul şi ziua în care a avut loc.
Astăzi dimineaţă, în timp ce mă pregăteam să merg la SFÂNTA  BISERICĂ, aşa trebăluind prin casă, mi-a apărut în faţa ochilor, UN CAMION, spre nord, cu o remorcă albă din care ieşea foc şi fum. Ceva luase foc, în acea remorcă a camionului ce se îndrepta  spre nord.
Tot astăzi i-am făcut soţului meu, o frecţie la încheieturile picioarelor. Am luat un unguent Artrostop şi îl frecţionam ca să-i mai treacă durerea. Când O LUMINĂ verde de smarald, se plimba pe mâna mea, exact unde frecţionam eu. Era rotundă şi mare cât un fruct de smochin. Era stralucitoare şi transparentă în acelaşi timp. 
Ştiam fraţilor, că era LUMINA  LUI  DUMNEZEU, ca a intervenit ca să-l ajute pe soţul meu, prin mâinile mele, ca să-i treacă durerea de oase. Şi i-a trecut ! Până când nu ştiu, dar dacă va mai fi nevoie voi repeta experimentul.
Să ştiţi că, mi se întâmplă de multe ori, ca pe cineva să îl doară ceva, iar dacă pun eu mâna şi masez uşor acel loc, îi trece durerea. Rămân şi eu uimită adesea, de MINUNILE ce se întâmplă cu mine şi în jurul meu. Nu voi putea niciodată să-I mulţumesc BUNULUI  DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI pentru acest uimitor DAR şi HAR ! 
          Dar, în DAR am luat ,în DAR vă dăruiesc vouă fraţilor, ca şi voi să credeţi şi să vă bucuraţi de DARUL LUI  DUMNEZEU !
                       Cu dragoste, Maria.

Un comentariu:

  1. Şi s-a adeverit ! Oraşul învăluit în fum şi Pământul care sfârâia , era SICILIA !
    VULCANUL ETNA , a erupt din nou, pe 16 decembrie 2013 ! Deci, exact la 3 săptămâni de când eu am văzut acest oraş învăluit în fum.
    Citiţi : S- A ADEVERIT ! VULCANUL ETNA A ERUPT DIN NOU, LA 16 DECEMBRIE 2013 , din data de 16 ianuarie 2014 ! Aici veţi găsi DOVADA celor scrise de mine, în articolul din 24 nov, adică la acesta la care postez comentariul meu. Cu dragoste, Maria

    RăspundețiȘtergere