duminică, 10 noiembrie 2013

DOVEZI !!! LACRIMI ŞI DURERE , PENTRU VICTIMELE TAIFUNULUI DIN FILIPINE !

ŞI  S-A  ÎMPLINIT  DEZASTRUL, PE CARE  L-AM  VĂZUT  ÎN  2011, ŞI  AM  SCRIS DESPRE EL, PE 4  NOIEMBRIE  2013 ! CU  TITLUL:

ŞI URAGANUL A  ÎNGHIŢIT  TOTUL ...
SUNT UIMITĂ, ULUITĂ!
NU MAI ÎMI GĂSESC  CUVINTELE !

LACRIMI  ŞI  RUGĂCIUNE  CURATĂ !

DURERE ŞI  TRISTEŢE  PE  VIAŢĂ !

DUMNEZEU  EXISTĂ !!! 

CREDEŢI  ŞI  VĂ  RUGAŢI  LUI !

 NU  AŞTEPTAŢI  SĂ VI SE ÎNTÂMPLE

 UN NECAZ, CA SĂ  

VĂ  ÎNTOARCEŢI  LA  CREDINŢĂ !


ÎNTR-O  CLIPĂ  POATE  VENI  SFÂRŞITUL !

SUFLETUL  NOSTRU, ARE NEVOIE  DE DUMNEZEU, CUM  AVEM  NOI  NEVOIE  DE AER !

       DĂRUIŢI  DRAGOSTE !

NU  VĂ  ADUNAŢI  COMORI  PE  PĂMÂNT !

CI  ADUNAŢI-VĂ  COMORI  ÎN  CER !

ÎNCEPEŢI  PRIN  A MERGE  LA  SFÂNTA
BISERICĂ ! 
SPOVEDIŢI-VĂ LA PREOT ŞI PRIMIŢI
SFÂNTA  ÎMPĂRTĂŞANIE !
IUBIŢI-VĂ  APROAPELE ! DĂRUIŢI
DRAGOSTE ŞI FACEŢI FAPTE  BUNE !
NU  AMÂNAŢI  DE  PE O  ZI PE ALTA !
SUFLETUL  NOSTRU,RESPIRĂ LUMINA
LUI  HRISTOS !
NU-L  LĂSAŢI  FĂRĂ  LUMINA  LUI
HRISTOS, DOMNUL  ŞI  DUMNEZEUL
 NOSTRU ! ACUM ESTE CLIPA !
LIPSA LUMINII ÎNVIERII LUI HRISTOS,
DIN  SUFLETUL  NOSTRU,
ADUCE  NENOROCIRE ŞI 
ÎNTUNERIC !


APRINDEŢI  O  LUMÂNARE  !

PENTRU  EI , PESTE  ZECE MII  DE MORŢI !

                PESTE  10.000  !


ŞI  AM  RECUNOSCUT VÂRFUL  MUNTELUI ÎN CARE  MĂ  AFLAM ÎN  TIMP  CE VEDEAM  DEZASTRUL ,ÎNCĂ  DIN  2011 !

Locuitorii loviti de taifun jefuiesc mortii pentru a supravietui

PRIVIŢI  ACEASTĂ  COPILĂ !
CÂTE  LACRIMI, CÂTĂ  DURERE ,
PE  FAŢA  EI  DE COPIL, 
DE  ÎNGER  AL LUI  DUMNEZEU !
OCROTIŢI COPILAŞII! DUCEŢI-I
ÎN CASA  LUI  DUMNEZEU,DE MICI!
SPUNEŢI-LE  CĂ  DUMNEZEU  EXISTĂ !
                 TE  IUBIM  DOAMNE !
              MAI PRESUS  DE ORICE !
APĂRĂ-NE PE NOI, TOŢI COPIII TĂI!
DOAMNE  ,IARTĂ-NE ŞI  NE APĂRĂ !
acum 1 ora 18 minute
Taifun FilipineProtv Ad

GALERIE FOTO. Abrutizati, supravietuitorii taifunului rascoleau, duminica, daramaturile presarate cu cadavre din centrul arhipelagului filipinez, o regiune devastata de Haiyan, atacand magazinele si convoaiele care aduc un ajutor insuficient.
La peste 48 de ore de la trecerea unuia dintre cele mai violente taifunuri, centrul arhipelagului este teatrul unor scene de groaza, in timp ce supravietuitorii disperati cauta sa bea si sa manance.
La periferia Tacloban (220.000 de locuitori), unul dintre orasele de coasta cele mai afectate de pe insula Leyte, zone intregi au fost distruse de valuri inalte de cativa metri si rafale de vant ce depasesc 300 de kilometri pe ora.
Edward Gualberto se strecoara printre cadavre pentru a rascoli ramasitele unei case prabusite. Imbracat doar intr-un pantalon rosu, acest tata a patru copii si consilier local intr-un sat se scuza pentru felul in care arata si pentru actiunile sale. "Sunt o persoana decenta. Dar daca nu ai nimic de mancare de trei zile, ajungi sa faci lucruri inspaimantatoare pentru a supravietui", a declarat el pentru AFP, punand mana pe niste cutii de conserve, in timp ce mustele zboara pe deasupra lui.
"Nu avem nimic sa mancam. Avem nevoie de apa si alte lucruri pentru a supravietui", adauga el. Prada sa dupa o jumatate de zi petrecuta in cautarea hranei este formata din pachete de paste, cutii de bere, conserve, biscuiti si acadele si un sapun.
"Acest taifun ne-a luat orice demnitate. Dar eu inca am familie si sunt foarte recunoscator pentru acest lucru". In restul orasului, supravietuitorii adopta strategii de supravietuire mai agresive, profitand de absenta fortelor de ordine, care aproape ca au disparut dupa taifun.
Ca si Edward Gualberto, ei sustin ca nu au mancat nimic de trei zile si autoritatile recunosc ca sunt depasite si incapabile sa aduca ajutoare la fata locului.
Taifun Filipine
Locuitorii au spart rarele vitrine de magazine care au rezistat rafalelor de vant sau au indoit cu ajutorul unor leviere gratiile altora. Un macelar, disperat, ameninta atacatorii cu un revolver, dar acestia nu se sinchisesc si devalizeaza magazinul. Barbatul isi agita arma in aer si striga, insa multimea se serveste. In apropiere, Emma Bermejo, proprietara unei mici patiserii, vorbeste despre scene de "anarhie".
"Nu mai exista niciun membru al fortelor de ordine, ajutorul intarzie sa vina. Oamenii sunt murdari, infometati, insetati. Inca cateva zile si vor incepe sa se omoare intre ei", asigura ea.
"Este inspaimantator. Mai intai o catastrofa, apoi jefuirea magazinelor noastre. Pot sa inteleg ca iau hrana si apa. Dar televizoare? masini de spalat?".
Presedintele Crucii Rosii din Filipine, Richard Gordon, i-a calificat pe unii atacatori drept "gangsteri", dupa jefuirea unui convoi al organizatiei sale in apropiere de Tacloban. Pe strazile din regiune, barbati, femei si copii avanseaza in sir indian, intr-un peisaj dezolant, multi avand nasurile si gurile acoperite pentru a nu inspira mirosul pestilential al cadavrelor.
Autoritatile se tem de 10.000 de morti in Leyte si anunta 300 de morti in insula vecina Samar, unde alte 2.000 de persoane au fost date disparute. O echipa de recuperare a cadavrelor a fost activata, dar soldatii par depasiti de situatie.
"Sunt sase camioane in oras, care strang cadavrele. Nu este suficient", a declarat soferul unuia dintre vehicule. "Sunt cadavre peste tot".
Locuitorii intind scrisori jurnalistilor, adresate rudelor care traiesc in restul tarii. Multi sunt raniti si toti povestesc scene de cosmar.
"Valuri imense au venit in continuu, invadand strazile si luandu-ne casele", povesteste pentru AFP Mirasol Saoyi, o tanara in varsta de 27 de ani. "Sotul meu ne-a legat unul de altul dar am fost separati. Am vazut multi oameni tipand si inecandu-se. Inca nu mi-am gasit sotul".
Sursa: Pro TV

  • Taifun Filipine
  • Taifun Filipine
  • Taifun Filipine
  • Taifun Filipine
  • Taifun Filipine
  • Taifun Filipine
  • Taifun Filipine
  • Taifun Filipine
  • LACRIMI ŞI DURERE!DUMNEZEU ESTE CU NOI !
Citeste mai multe despre: Filipinetaifunul Haiyanvictime,

stiri pe acelasi subiect:  DOAMNE, ODIHNEŞTE  SUFLETELE CELOR MORŢI DE MOARTE NĂPRASNICĂ ŞI AJUTĂ ŞI PE CEI RĂMAŞI ÎN VIAŢĂ, CU MILA ŞI DARUL TĂU ! ÎNTĂREŞTE-I  DOAMNE ! ÎNTĂREŞTE-I !

ProTV News
MULTĂ  UIMIRE !!! MULTE  LACRIMI !
DUMNEZEU  EXISTĂ !!! SĂ  NU NE
ÎNDEPĂRTĂM  DE EL !
SĂ  NE  RUGĂM  LUI !
CU  DRAGOSTE ŞI CU DURERE ÎN
SUFLET, PENTRU CEI CARE NU MAI
SUNT,PENTRU  SUPRAVIEŢUITORI
ŞI  PENTRU  VOI TOŢI, Maria!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu