sâmbătă, 23 noiembrie 2013

SFÂNTA EVANGHELIE , DE SÂMBĂTĂ 23 NOIEMBRIE 2013 !

            SFÂNTA  EVANGHELIE , DE  LA                       SFÂNTUL  EVANGHELIST  IOAN !

Zis-a DOMNUL ucenicilor SĂI : aceasta vă poruncesc vouă : să vă iubiţi unul pe altul. Dacă vă urăşte pe voi lumea, gândiţi-vă că întâi M-a urât pe MINE. Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi pe al său; dar pentru că nu sunteţi din lume, ci EU v-am ales pe voi din lume, de aceea vă urăşte pe voi lumea. Aduceţi-vă aminte de cuvântul pe care vi l-am spus vouă: nu este slujitorul mai mare decât stăpânul său.
Dacă M-au prigonit pe MINE, şi pe voi vă vor prigoni; dacă au păzit cuvântul MEU, şi pe al vostru îl vor păzi.Iar toate acestea le vor face împotriva voastră, din pricina numelui MEU, căci cunosc pe CEL ce M-a trimis pe MINE. Dacă n-aş fi venit şi nu le-aş fi grăit lor, păcat nu ar avea; acum însă nu au cuvânt de îndreptăţire pentru păcatul lor.
Cel care MĂ urăşte pe MINE şi pe TATĂL  MEU ÎL urăşte. De n-aş fi făcut între ei lucruri pe care nimeni altul nu le-ar fi făcut , păcat nu ar avea; şi totuşi , după ce le-au văzut , M-au urât şi pe MINE şi pe TATĂL  MEU , ca să se împlinească cuvântul cel scris în legea lor: M-au urât pe nedrept. Iar când va veni MÂNGÂIETORUL , pe care eu ÎL voi trimite vouă de la TATĂL , DUHUL  ADEVĂRULUI, care de la TATĂL purcede, ACELA va mărturisi pentru MINE. Încă şi voi mărturisiţi , pentru că de la început sunteţi cu MINE.
Acestea vi le-am spus ca să nu vă poticniţi în credinţa voastră. Vă vor scoate pe voi din sinagogi şi chiar va veni vremea , când oricine vă va ucide pe voi, va crede că va duce slujbă LUI  DUMNEZEU .
Dragii mei, de puteţi şi sunteţi aproape de SFANTA  BISERICĂ, mergeţi la SFÂNTA  şi DUMNEZEIASCA  LITURGHIE, şi ascultaţi CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU ŞI PĂZIŢI PORUNCILE  LUI.
Dacă voi veţi crede în toate câte eu vă spun si vă scriu, nu în mine păcătoasa credeţi, ci în BUNUL  DUMNEZEU ! Căci EL m-a ales pe mine din lume, ca eu să vorbesc lumii despre CUVÂNTUL  SĂU, pentru ca lumea să creadă şi să se îndrepte spre CREDINŢĂ şi să se mântuiască.
                          Cu preţuire şi dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu