luni, 18 noiembrie 2013

ŞI NU AŞTEPTAŢI ÎN ULTIMA CLIPĂ ! CĂCI VINE ULTIMA CLIPĂ !

                17  Noiembrie  2013, dimineaţa !

Dormeam, dar UN GLAS, ce cântă tare frumos şi răsunător, mă trezeşte şi astfel văd cu ochii închişi, în interiorul unei Sfinte Biserici şi în faţa SFINTELOR  UŞI  ÎMPĂRĂTEŞTI, văd un Preot, care îşi frământă palmele una de alta, ca atunci când îţi este teamă de ceva, ai emoţii mari, tot aşa şi Părintele imploră pe DUMNEZEU şi-şi frământă şi palmele în acelaşi timp, şi spune cântând :

             "ALILUIA , ALILUIA , ALILUIA !
               DEZLEAGĂ  DOAMNE, DUPĂ  DARUL  SFINŢILOR  TĂI "!

Iar mai târziu dragilor, aud GLAS din CER, aşa cum auzim trăsnetul în CER, aşa răsuna acest GLAS, care striga pur şi simplu aşa :

            "ŞI  NU  AŞTEPTAŢI  ÎN ULTIMA  CLIPĂ !
             CĂCI , VINE ULTIMA  CLIPĂ  !
             ÎN  ULTIMA  CLIPĂ , SUFLETUL  FIECĂRUI  OM, TREBUIE  REDRESAT !
       NU  AŞTEPTAŢI  ÎN  ULTIMA  CLIPĂ "!

Iar un alt Glas, uimit de cele ce auzise că se strigase, se întreabă aşa :

           "ULTIMA  CLIPĂ  !  ULTIMA  CLIPĂ !
             CÂND  A  FOST  ULTIMA  CLIPĂ ?
(şi un alt glas, îi răspunde ):
                     ULTIMA  CLIPĂ  A  FOST  !
           NU  SPUNEAI  TU , ULTIMA  CLIPĂ  A  FOST , CÂND  DUMNEZEU ARE   ULTIMUL  OM" ?
Şi glasurile se pierd ca un ecou.
                           Dragii mei !
Să nu aşteptăm până în ultima clipă ca să mergem la SFÂNTA  BISERICĂ , să ne spovedim, să ne împărtăşim, căci în ultima clipă...nu vom mai putea face acest lucru.
Să purtăm de grijă sufletului  nostru fraţilor, prin CREDINŢĂ tare în DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, prin POST şi RUGĂCIUNE  CURATĂ, prin FAPTE  BUNE, FAPTE DE MILOSTENIE, să dăruim DRAGOSTE sufletească aproapelui nostru, şi pe cât posibil să mergem cât mai des la SFÂNTA  BISERICĂ,căci numai aici,în SFÂNTA  BISERICĂ , este mântuirea  sufletului  nostru.
Vă spuneam în articolele anterioare, despre prietena mea MIMI,care a murit înecată cu o bucăţică de carne !Cu durere în suflet o spun, cu lacrimi care îmi ard obrajii, că MIMI, nu a aşteptat nicio clipă măcar în viaţa ei, în care să se întâlnească cu HRISTOS, prin SFÂNTA  SPOVEDANIE şi prin ÎMPĂRTĂŞIREA  cu PREA SFINTELE  TAINE !
Am  sfătuit-o  adesea ce trebuie să facă pentru sufletul ei, dar nu voia să audă de EXISTENŢA  LUI  DUMNEZEU, pe motiv că....DUMNEZEU I-a luat pe tatăl ei, prea devreme de lângă ea.
Şi s-a stins şi ea, tot într-o clipă, fără să fi fost pregătită  vreodată, pentru întâlnirea cu HRISTOS  DOMNUL şi DUMNEZEUL  nostru.
Pentru aceasta am plâns-o şi o plâng, pentru că a plecat nepregătită sufleteşte, neîmpăcată cu DUMNEZEU, prin neacceptarea TAINEI  SFINTEI  SPOVEDANII  şi prin neacceptarea ÎMPĂRTĂŞIRII  cu PREA  SCUMP şi PREA  SFÂNT  TRUPUL  şi SÂNGELE  DOMNULUI.
Nu-mi rămâne decât să mă rog la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI, pentru sufletul ei zbuciumat o viaţă întreagă.
Aşadar fraţilor, nu aşteptaţi, nu amânaţi împăcarea cu DUMNEZEU ! Mergeţi la PREOT şi vă va povăţui cum şi ce trebuie să faceţi, ca să fiţi împăcaţi cu DUMNEZEU !
                 Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Un comentariu:

  1. Sa nu asteptam ultima Clipa!
    Eu mi-am pierdut ambii parinti la interval de 3 luni,acest lucru s-a intamplat anul acesta,mama mea a murit acu 2 luni.....sunt la o varsta la care as mai fi avut nevoie de sfatul lor,dar nu mai sunt ei si ce era sa fac?!
    Nu m-am indepartat de Dumnezeu nici o clipa,ba mai mult inafara de El alt Tata nu am...asa ca tragedile ne urmaresc toata viata dar trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa in care putem zambii,in care putem simti ca avem un tel pe acest pamant....

    Iti multumesc Maria!
    Cu drag Daniela

    RăspundețiȘtergere