vineri, 22 noiembrie 2013

SFÂNTUL MARE MUCENIC GHEORGHE, DE ZIUA LUI , A APĂRUT ÎN LUNA DE PE CER !

                      SFÂNTA  ŞI  MAREA  SĂRBĂTOARE, A  SFÂNTULUI  MARE  MUCENIC  GHEORGHE, PURTĂTORUL  DE  BIRUINŢĂ  ,DIN ANUL  2000 !

Era seara, în ZIUA SFÂNTULUI  GHEORGHE ! 
Priveam Cerul nopţii senin şi înstelat ! Copiii mei, şcolari pe atunci erau în casă.
De când trăiesc asemenea MINUNI  DUMNEZEIESTI, mă simt atrasă de CER, ca de un magnet. Privesc CERUL şi ziua şi noaptea, şi este minunat de frumos ! Încercaţi fraţilor, pentru 5 min ziua şi 5 seara, staţi şi priviţi CERUL  LUI  DUMNEZEU, nu numai Pământul ,pentru a alerga după comori şi bunuri materiale. Vă asigur eu, că dacă veţi face aşa, o să mai repetaţi tot mai des experimentul vindecător pentru suflet.
Dar să vă spun ce am văzut eu în mijlocul LUNII de pe CER, în seara SFANTULUI  GHEORGHE.
Privind CERUL şi LUNA mare şi strălucitoare, văd cu uimire că în inima LUNII de pe CER, era exact SFÂNTUL  MARE  MUCENIC GHEORGHE, aşa cum ÎL ştim cu toţii, călare pe un cal alb , cu suliţa în mâna Sa dreaptă, omorând şarpele ce era jos la picioarele din faţă a calului alb. 
Am luat din casă, SFANTA ICOANĂ cu SFANTUL GHEORGHE, şi pe copilaşii mei, le-am arătat iconiţa şi le-am spus să privească şi LUNA de pe CER. 
Copiii mei,au rămas uimiţi şi ei, văzând CHIPUL din ICOANĂ, care era identic ca două picături de apă, cu cel din LUNA  de pe CERUL nopţii. 
Am intrat în casă cu toţii, copiii cu treaba lor, iar eu I-am mulţumit LUI DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI, şi SFANTULUI  GHEORGHE, de MINUNEA ce tocmai am văzut-O, în mijlocul LUNII de pe CERUL nopţii.
Dragii mei, să credeţi în MINUNI, căci ele există , şi DUMNEZEU ni le arată ,ca să ne întoarcă pe CALEA cea bună, bineplăcută LUI, pentru  sufletul nostru.
                         Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu