sâmbătă, 16 noiembrie 2013

NICI N - A ŞTIUT CĂ A MURIT !

                     16 Noiembrie  2013, zori de zi !

Scriam dragilor, în articolul anterior ,despre prietena mea MIMI, care a murit joi seara înecată cu o bucăţică de carne şi cu o alta de pâine. Aşa a rezultat în urma autopsiei.
Astăzi dimineaţă m-am trezit foarte devreme, nu mai puteam dormi şi mă gândeam la ea, cum de a putut sfârşi în acest fel?
Şi întorcând eu situaţia şi pe-o parte şi pe alta, precum că, dacă soţul ei nu s-ar fi oferit să meargă după roşii, dacă nu punea gratarul în farfurii..., şi tot aşa un şir de dacă, dacă ,dacă......!
Şi gândindu-mă cu durere în suflet aşa, aud două Glasuri distincte între ele:

             "A  MURIT  !  S - A  ÎNECAT !
(la care un alt Glas foarte ferm, spune tare  şi răspicat aşa):

                         NICI  N - A  ŞTIUT  CĂ  A  MURIT !
             NICI  N - A  ŞTIUT CĂ  A MURIT "!

Ce înseamnă aceste cuvinte, fraţilor ? Înseamnă că în clipa în care sufletul lui MIMI, s-a desprins de trup, ea s-a văzut într-o altă lume, în lumea veşnică. Privea la trupul ei de carne lăsat pe pământ, în acea cameră, şi nu-i venea să creadă că ea a murit şi a părăsit lumea în care a trăit până în acea clipă.Nu îşi amintea momentul morţii ei; momentul când şi-a dat Duhul ! Ea credea că este tot în viaţă, în LUMEA de dincolo, şi era uimită că a murit şi când a murit ?Căci ea stătea la masă cu soţul ei şi s-a trezit în LUMEA VEŞNICĂ !(cuvintele " S-A TREZIT  ÎN  LUMEA  VEŞNICĂ "),mi-au fost dictate pur şi simplu, acum în acest moment, de un Glas din CER !
După cum ştiţi deja dragilor, niciun cuvânt nu-l aştern aici, fără VOIA LUI  DUMNEZEU, şi sub vegherea SA veşnică. Numai aşa ,ştiu sigur că nu pot greşi în toate câte scriu.
Îşi vedea soţul lângă trupul ei, şi credea că şi ea este acolo cu trup; dar nu mai avea trup ci era cu Duhul ,cu sufletul lângă soţul ei şi vecinii care se adunaseră.
Din această cauză, spunea acel Glas că...NICI  N-A  ŞTIUT  CĂ  A  MURIT !

Fraţilor ! EXISTĂ  VIAŢĂ  , DINCOLO  DE  MOARTE !!!

Fără îndoială ,BUNUL  DUMNEZEU şi MĂICUŢA  DOMNULUI, îmi vor descoperi ce s-a întâmplat în acele momente când era singură în casă,şi mânca din acea friptură .
Pentru MIMI, este mult mai bine că a plecat din lumea aceasta,  fără să-şi de seama. Dar pentru fetiţa ei necăsătorită, încă studentă la masterat, care are 23 de ani, deşi o vede pe mama ei în sicriu, spune mereu :
              O văd aici , o văd moartă, şi nu-mi vine să cred. Nu-mi vine să cred, că am rămas fără mămică!
Nu-mi vine să cred !
Peste doar două ceasuri, voi lua drumul spre Iaşi împreună cu mama de 84 de ani a lui MIMI, şi o vom conduce pe ultimul drum.
Voi încerca să-i alin durerea Laviniei ,aşa cum ştiu eu mai bine, aşa cum m-a învăţat DUMNEZEU şi MAICA  DOMNULUI, când şi eu mi-am pierdut mama ,la vârsta când ea avea 57 de ani, într-un accident de maşină.Un şofer beat, a luat de pe marginea drumului ! Dar asta ,este o altă poveste ,ce nu-şi are locul aici,în acest moment !
                          Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu