miercuri, 13 noiembrie 2013

DUMNEZEU TATĂL , A APĂRUT DINTR-UN NOR OVAL DE LUMINĂ ALBĂ !

                30  noiembrie  2006, ora 23,10 !

Mă rugam la această oră, la SFINŢII VOIEVOZI ARHANGHELI  MIHAIL  ŞI  GAVRIIL !
Şi eram atât de concentrată la Rugăciune, încât ochii mei s-au închis fără voia mea, fără să-mi dau seama când şi cum, şi astfel vedeam cu ei închişi, UN CER de noapte albastră şi din care CER, iese la suprafaţă, precum Soarele  de după nori, iese UN  NOR  alb dens şi foarte strălucitor, un NOR oval la verticală. 
Pe Bolta cerească  din Norul alb dens si strălucitor.,iese la suprafaţa lui, ÎNSUŞI  DUMNEZEU  TATĂL ! 
Avea în MÂNA SA, GLOBUL alb de LUMINĂ orbitoare, exact ca în SFÂNTA  ICOANĂ a PREA  SFINTEI  TREIMI, veşmânt albastru - violet, mâinile rozii, CHIPUL SĂU tot roziu,cu nas, cu gură, cu ochi vii, aşa precum suntem noi, cu CHIP ca din carne şi oase, aşa arăta DUMNEZEU, cu barbă albă deasă şi lungă .
DUMNEZEU  TATĂL, a mai coborât puţin cu tot cu NORUL oval şi alb şi privea în jos spre Pământ, ţinând GLOBUL de LUMINĂ  albă orbitor de strălucitoare.
DUMNEZEU , era viu, clipea ÎŞI mişca MÂINILE SALE, şi cu adevărat fraţilor, DUMNEZEU ne-a creat după CHIPUL  şi ASEMĂNAREA SA !
Se spune că pe DUMNEZEU nu L-a văzut nimeni niciodată; nu este adevărat ! Sunt sigură că mai sunt oameni care L-au văzut pe DUMNEZEU, dar tac ! De ce ? Le este ruşine sau frică ca să nu-i creadă lumea nebuni. Mie nu-mi este ! Poate să mă facă oricine voieşte,în orice fel, nu-mi pasă de gura oamenilor !
Întotdeauna voi spune, chiar de-aş plăti cu viaţa pentru aceasta că:   DA ,L-am văzut pe DUMNEZEU  TATĂL, nu o dată, nici de două ori, ci de nenumărate ori, şi de fiecare dată într-un context anume.
L-am văzut de nenumărate ori şi pe MÂNTUITORUL şi pe DUHUL  SFÂNT în CHIP de porumbel alb ,pufos şi orbitor de strălucitor.
DUMNEZEU ni SE descoperă , dacă noi credem cu adevărat în EL, şi dacă sufletul nostru şi inima noastră, este plină de iubire şi de dragoste. Răutatea, egoismul, mândria, nu fac casă bună cu DRAGOSTEA, NĂDEJDEA ŞI CREDINŢA !
Încercaţi fraţilor, şi înlocuiţi egoismul cu altruismul; răutatea cu bunătatea şi mila, mândria cu smerenia, şi rugaţi pe DUMNEZEU să vă dăruiască, DRAGOSTE ! 
Dacă aveţi DRAGOSTE în suflet şi în inimă fraţilor, atunci puteţi fi siguri că, DUMNEZEU o să vi se descopere fiecăruia dintre voi. Alungaţi pentru totdeauna URA, şi faceţi loc IUBIRII  fraţilor !
IUBIRII sufleteşti, faţă de Aproapele !

                 Ca întotdeauna cu dragoste, Maria

Un comentariu:

  1. Si eu l-am vazut pe Dumnezeu de cateva ori , Maria, dar tac caci nu ma crede nimeni ,si prefer sa ramana o taina , Dumnezeu este Unic,si Tatal al meu vesnic pe care il iubesc in taina.

    RăspundețiȘtergere