joi, 21 noiembrie 2013

OCHIUL VIU AL LUI IISUS, A IEŞIT DIN SFÂNTA ICOANĂ !

                                  4 APRILIE 2005, SEARA !

Mă aflam în SFÂNTA  BISERICĂ, în strană ! Era o seară pentru săvârşirea Slujbei  DENIEI, fiind în POSTUL  SFINTELOR PASTI.
Şi cântam cu toţii în cor, SFINTE  DUMNEZEULE  SFINTE TARE, când văd liber cu ochii deschisi, văd cum din SFANTA  ICOANĂ de pe solee, din stânga UŞILOR  SFÂNTULUI  ALTAR, cum stă Preotul cu faţa la noi, ICOANĂ care este înaltă de circa 1m, văd cum pleoapa dreaptă a MÂNTUITORULUI se mişcă ,se deschide mai tare şi de sub pleoapa LUI  IISUS, iese  UN  OCHI  VIU ; UN  OCHI  ADEVĂRAT.
Acest OCHI VIU, ce a iesit din SFANTA  ICOANĂ, are culoarea albastră ,STRĂLUCITOR ca de oglindă, culoarea CERULUI senin.
Acest OCHI VIU, a acoperit OCHIUL pictat din SFANTA  ICOANĂ a MÂNTUITORULUI.
Acum IISUS privea la noi, privea în SFANTA BISERICĂ , cu OCHIUL  VIU, ce se aşezase peste OCHIUL pictat din SFANTA  ICOANĂ.
Şi vedeam toate acestea fraţilor, în timp ce cântam SFINTE  DUMNEZEULE, şi cu ochii liberi, deschişi.
În faţa CANDELABRULUI, înspre interior, la înălţimea lui, pluteşte pe loc, UN  NOR ALBASTRU  VIOLET, strălucitor şi transparent în care erau, multe , multe semilune, adică aureole albe, orbitor de strălucitoare. Semn că, atunci când noi cântam SFINTE  DUMNEZEULE, SFINTE TARE, Ochiul LUI  IISUS, OCHIUL drept s-a transformat, a prins viaţă, iar SFINŢII  DIN CERURI, au coborât la înălţimea CANDELABRULUI, între cele două ICONOSTASE !
TOTUL  era cântec dumnezeiesc, totul era strălucire  . 
La SLUJBA  SFINTEI  DENII, participau pe viu, şi SFINŢII  DIN CERURI,  care era în NORUL  OVAL, albastru violet precum şi IISUS  HRISTOS, care privea cu OCHIUL VIU, ochi de carne, ca al nostru, din SFANTA  ICOANĂ A SA !
Ce as mai putea spune ? Ceea ce am văzut şi trăit live în SFANTA  BISERICĂ, această MINUNE  MARE, nu se poate exolica în cuvinte, mai mult decât atât !
Dragii mei, să ceredţi în MINUNI, pentru că MINUNILE sunt adevărate, sunt în noi, sunt cu noi şi întru noi.

                       Cu dragoste şi preţuire, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu