luni, 4 noiembrie 2013

ŞI URAGANUL A ÎNGHIŢIT TOTUL ! STRIGĂTELE DE AJUTOR , AU FOST ACOPERITE DE VALURILE UCIGAŞE !

                    5 Decembrie  2011 , zori de zi !

Dormeam la ora 3 dimineaţa ! O lumină albă strălucitoare ,topeşte întunericul nopţii şi astfel ,văd cu ochii închişi, cum CERUL spre Apus, este ca de foc; de un roşu intens.
Într-o clipă s-a stârnit o furtună puternică, UN  URAGAN, care adună în fuioare ,în valuri  de nisip şi Pământ, în valuri de apă, mai mari decât înălţimea unei case, iar sub toate acestea era FOC.
Deci fraţilor, cu o viteză uluitoare, tot Pământul dinspre Apus spre Rasărit, era acoperit până peste înălţimea unei case, de valuri uriaşe, formate din foc,pământ şi  apă !
Aceste valuri ucigaşe, veneau cu repeziciunea unei roţi rostogolite de pe un deal.
Şi vedeam dragilor, oamenii care priveau înmărmuriţi la POTOPUL ce venea spre ei, spre casele lor; femei şi copii, tineri şi bătrâni, ţipau, strigau după ajutor, şi încercau să fugă din calea Potopului. Dar, unde să fugă, unde să se ascundă ?
Nu aveau unde, pentru că URAGANUL aducea cu el Moartea a tot ce era pe Pământ, oameni sau copaci, animăluţe şi case..., totul, absolut totul era luat în vârtejul de apă, foc şi Pământ.
Eu eram în vârful unui  munte,  şi priveam la  oamenii, care strigau cât îi ţineau puterile, după ajutor; vedeam o prăpastie mare, şi auzeam ţipetele oamenilor, care într-o clipită au tăcut ! URAGANUL, înghiţise totul !
PRĂPASTIA ,pe care o vedeam de sus din vârful muntelui, se umpluse cu apă, foc, pământ, case, bunuri şi ce este mai de preţ, cu trupurile oamenilor înecaţi ! Mulţi! Mulţime  multă de oameni, a fost luată de URAGANUL UCIGAŞ !
Totul era acum...doar O APĂ, fără Pământ !
Pământ ,mai era doar pe vârful muntelui unde mă aflam doar eu;  în rest...tăcere !
Dragii mei, în decembrie se împlinesc doi ani de când am văzut toate acestea! 
Să ne rugăm la BUNUL  DUMNEZEU şi la MĂICUŢA  DOMNULUI, ca să fim ocrotiţi cu toţii, să fim păziţi de ape, de foc (şi un glas, venit acum în timp ce scriu, îmi spune ): şi  de Cutremure !
Şi de Cutremure să fim păziţi, căci au fost atât de multe, încât au băgat groaza în oameni.
CREDINŢA fraţilor, ne va salva din multe necazuri şi ne va urca treaptă cu treaptă, spre şi în ÎMPĂRĂŢIA  LUI  DUMNEZEU !
                     Cu dragoste, pentru voi toţi, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu