marți, 26 noiembrie 2013

ŞI IARĂŞI OZN - URILE !!!

                            24  August  anul 2000 seara !

Stăteam pe balcon şi admiram Cerul senin; afară era deja întuneric ,dar eu nu mă înduram să plec la culcare.
Şi ca întotdeauna, ochii mi se închid fără voia mea, şi văd plutind în aer, la înălţimea la care zboară helicopterele, TREI  CILINDRI  la vertical ,de trei mărimi diferite.CILINDRII , aveau culoarea verde de smarald, un verde strălucitor foarte şi erau transparente în interiorul lor.CILINDRII, se deplasau prin plutire, pe aceeaşi linie, dar la distanţă egală unul de celălalt.
În stânga ,pe aceeaşi undă la distanţă mai mare, se află 3 CERCURI perpendiculare, care sunt de un albastru violet pe margine şi bleu deschis în interior, culoarea slăbindu-se până la un alb lăptos.
Vedeam viteza uluitoare a CILINDRILOR, de parcă ar fi fost atrase de un magnet, precum şi viteza CERCURILOR violet, a OBIECTELOR rotunde şi perfect suprapuse la mică distanţă unul de altul, perfect egale între ele, care se deplasau cu aceeaşi viteză uluitoare, spre CILINDRII de culoare verde crud, verde de smarald.
CERCURILE, trei la număr, erau uriaşe faţă de CILINDRII care erau tot trei la număr.
CERCURILE albastre violet ,s-au întâlnit cu CILINDRII de LUMINĂ verde de smarald, şi fiecare CERC avea CILINDRUL lui care şi-l atrăgea spre el , ca un magnet. Când s-au apropiat îndeajuns, fiecare  a înghiţit câte UN  CILINDRU.
Era ca şi cum, fiecare CILINDRU, aparţinea  câte unui CERC din cele trei ce veneau spre ei.
Astfel ,s-au contopit CERCURILE  fiecare în parte cu câte, UN  CILINDRU, şi din combinaţia lor ,a rezultat UN  SINGUR  CERC,UN  SINGUR  OBIECT  RUTUND,  cu mult albastru  violet pe margine, şi din ce în ce mai deschise, precum culorile curubeului, spre interiorul OZN-ului. ce a dispărut cu o viteză uluitoare, a urcat , şi a dispărut spre răsărit.
Când dispar... aceste OBIECTE rotunde ,pur si simplu parcă se topesc, si dispar.Se fac din ce în ce mai mici şi mai decolorate până devin ca un abur, apoi...gata ! Nu le mai vezi.
Dragii mei, să nu vă îndoiţi de existenţa OZN-urilor ! Ele există şi ca orşice OBIECT de călătorie, au şi conducători la bordul lor. Acestia sunt omuleţii gri cenuşiu, cât şi cei albi ,ca zăpada pufoasă.
Nu trebuie să ne temem de ei, pentru că , nu ne fac niciun rău, ci explorează PLANETA  PĂMÂNT , cu tot ce are pe el şi în el.
                    Cu dragoste, Maria

Un comentariu: