luni, 4 noiembrie 2013

DIAVOLUL , NE ÎNDEPĂRTEAZĂ DE CRUCEA LUI HRISTOS !

                          9 Octombrie  2011, ora 1,50 noaptea !

Dormeam şi brusc mă trezeste O LUMINĂ puternică, care topeşte întunericul şi astfel văd cu cohii închişi UN VAS de WC, cu apă curată în el, dar sub care apă fraţilor, văd UN LĂNŢIŞOR din AUR, pe care era 2 CRUCIULIŢE din AUR.
Privesc cu uimire în vasul toaletei, şi mă întreb ,oare cine a putut să arunce acele 2 CRUCIULIŢE, în WC ?
Şi ce credeţi că s-a întâmplat ?  Aurul  se topeşte tot, ca un fulg de nea în palma noastră, şi în locul aurului, acolo în WC, apare cumplitul DIAVOL !
Avea 2 coarne mari, gri-cenuşii, un cap turtit ca de bou, şi cu un rânjet cumplit pe chipul lui hidos. Era ca şi cum mi-ar fi spus fără cuvinte, că acolo aruncă el SFANTA CRUCE  A LUI HRISTOS.
Nu mi-a fost teamă de el, ci l-am privit cu mult curaj, transmiţându-i fără cuvinte, că eu iubesc CRUCEA LUI HRISTOS, şi voi muri la nevoie, apărându-O !
Moment în care, aud GLAS care spune cu dragoste aşa :

                 "SĂ  AFLU ŞI  EU , CALEA  PRIN POCĂINŢĂ, 
              CHEAMĂ-MĂ  MÂNTUITORULE  ŞI  MĂ  MÂNTUIEŞTE !
              PREGĂTIRILE !  NE  RUGĂM , ŞI-N  NUMELE  DOMNULUI, DOAMNE, DOAMNE, 
              ÎŢI  MULŢUMESC ŞI TE SLĂVESC !
              ÎŢI  MULŢUMESC ŞI TE SLĂVESC "!

                           Fraţilor !
Să aducem cu toţii , mulţumire şi slavă DOMNULUI şi DUMNEZEULUI nostru IISUS  HRISTOS, precum şi PURUREA PREA CURATEI FECIOAREI  MARIA, MAICA DUMNEZEULUI şi MÂNTUITORULUI  nostru IISUS  HRISTOS, şi astfel cumplitul diavol, nu va mai avea nicio putere asupra noastră.
Să cinstim SFANTA CRUCE, şi nu s-O aruncăm precum diavolul în vasul de toaletă; noi s-o purtăm la gâtul nostru, cu dragoste şi cu cinste, căci prin SFANTA CRUCE, va veni mântuirea sufletului nostru.
Să nu ne lipsească din casa noastra, SFANTA CRUCE, pe care s-O aşezăm la loc de cinste, lângă SFÂNTA ICOANĂ, de pe perete. Veţi fi ocrotiţi şi ajutaţi, iar cumplitul diavol, nu va îndrăzni să se apropie de casa în care exista O SFÂNTĂ  CRUCE !               Ca întotdeauna, cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu