miercuri, 13 noiembrie 2013

S. U .A . DIN NOU ÎN PERICOL ??? AMERICA , DIN NOU ÎN PERICOL ???

                         13  Noiembrie  2013,zori  de  zi ! 

A fost o noapte în care, toate obiectele nevăzute în mod firesc pe CER, eu le vedeam cu ochii închişi. 
De la OZN-urile cu tot felul de forme şi lumini multicolore şi orbitor de strălucitoare, până la prietenii mei buni, EXTRATEREŞTRII albi, nu gri închis, care se jucau parcă prin atmosferă pe lângă NAVELE lor, în care omenirea nu crede că ar exista. Dar ei, EXTRATERESTRII,  fie că vrem , fie că nu vrem ,  EXISTĂ, aşa cum şi noi existăm.
Dar să nu mă abat de la subiect ! În timp ce îi urmăream pe AMICII mei albi, aud brusc UN GLAS, care spune cu uimire aşa :

                        " PERICOL ??? 
       AMERICA  ,DIN  NOU ÎN  PERICOL ?
       S. U . A , S-AR  PUTEA  SĂ  FIE , DIN  NOU  ÎN  PERICOL "!

Şi glasul se pierde ca un ecou, dragii mei. 
V-aţi convins fraţilor, că ori de câte ori am adus câte o veste, din păcate cele mai multe erau dezastruoase, precum TAIFUNUL FILIPINEZ, aceasta s-a împlinit !
Nu putem face nimic, decât să aşteptăm să vedem ce se va întâmpla. 
Din nefericire, persoanele care răspund de pacea si linistea în SUA, şi nu numai, sunt prea ocupate, prea mândre şi pline de sine, ca să -L mai caute pe DUMNEZEU, fie şi pe internet, unde ar afla că ŢARA lor, este într-un mare pericol într-un viitor nu prea îndepărtat.
Noi să fim optimişti şi credincioşi, să avem milă de cel în necaz şi de bătrânii noştri, şi nu uitaţi că mâine se lasă sec,pentru SFÂNTUL  POST al CRĂCIUNULUI, despre care eu am să scriu în articolul următor.
                            Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu