luni, 11 noiembrie 2013

CUTREMURUL CEL MARE....! PĂMÂNTUL CLOCOTEŞTE !

        11 Noiembrie  2013, ora 5,10 dimineaţa !

Dormeam ,şi ca întotdeauna tresalt puternic la apariţia unei lumini albe strălucitoare, ce-mi luminează întunericul şi mă trezeşte dar fără să deschid ochii. În aceste clipe, să vreau să-i deschid şi nu am cum; parcă sunt sigilaţi anume, ca să văd ce urmează a vedea, cu ei închişi.
Deci fraţilor, vedeam cum pe sub PĂMÂNT, se întâmplă ceva. O  RAZĂ  LUNGĂ, de culoare verde, un verde precum verdele laserului,a cărei  grosime, sau circumferinţă, era cât codiţa unei garoafe , înainta cu viteza gândului pe sub Pământ, şi radia în jurul ei, şi de-o parte şi de cealaltă, alte RAZE verzi, foarte dese precum iarba de pe câmpie, sau precum rădăcinile unei flori ,  atât de multe. 
Şi aceste RAZE ce ieşeau din UNDA (RAZA )verde, străluceau enorm, şi erau tot verzi, orbitor de strălucitoare, precum LUMINA  LASERULUI.
Şi astfel, această RAZĂ  VERDE, ce radia alte raze pe lângă ea, era orbitoare acolo sub Pământ şi înainta precum glonţul din gura puştii; pe unde trecea UNDA VERDE, PĂMÂNTUL începe a se cutremura, a se legăna ca o barcă pe valuri la început, apoi tare, foarte tare şi extrem de tare, se legăna Pământul, după care a început a clocoti, a sări ca pe arcuri ; auzeam huruitul Pământului, auzeam clocotul Pământului, şi mai mult, vedeam cum PĂMÂNTUL în inima lui, era găurit enorm de mult !
DA ! PĂMÂNTUL  ARE  MULTE  GOLURI  ÎN EL ! GOLURI  MARI, CÂT AR INTRA  UN  CAMION  FĂRĂ PROBLEME !
Şi aceste GOLURI din scoarţa terestră, nu sunt puţine; ci sunt foarte dese, şi apropiate unele de altele. 
UNDA  VERDE, RAZA  VERDE, AŞA  ARĂTA  CA  ŞI  CULOARE ,  ACEST VERDE, PE CARE L-AM  FOLOSIT EU LA SCRIS, ÎN MOD INTENŢIONAT. NUMAI CĂ ,ERA  ORBITOR DE  STRĂLUCITOARE ! 
Grosimea (circumferinţa) RAZEI ca să fiu mai bine înţeleasă, puneţi două beţe de chibrit unul lângă altul, şi aflaţi cât de groasă era UNDA  VERDE, care se deplasa cu puterea gândului.
Fraţilor, PĂMÂNTUL în interiorul lui, arată precum o scorbură din tulpina unui copac, ce pare a fi sănătos, dar nu mai este la vederea imensei scorburi.
RAZA  VERDE cu razele mici pe lângă ea, făcea ca PĂMÂNTUL să se cutremure puternic şi să clocotească! PĂMÂNTUL, nu numai se cutremura, ci în acelaşi timp..clocotea !
Era înfiorător, ceea ce vedeam !
Am rămas uimită şi uluită de câte puteam vedea acolo sub Pământ ! 
DUMNEZEU EXISTĂ, FRAŢILOR ! 
Şi mi-a dat acest mare DAR, de a vedea cele nevăzute şi de a auzi cele neauzite, ca apoi să vi le aduc vouă, ca voi să credeţi în EXISTENŢA SA, în PUTEREA SA !
Fiţi buni şi milostivi, şi să nu treacă nicio zi ,fără ca să faceţi o faptă bună; o faptă de milostenie celui la necaz.Gândiţi-vă  la suflet dragilor, căci sufletul strigă după BUNUL  DUMNEZEU, îi este dor de DRAGOSTEA LUI  DUMNEZEU !
Mergeţi la SFÂNTA  BISERICĂ, unde veţi fi foarte aproape de DUMNEZEU şi de MĂICUŢA DOMNULUI, şi unde sufletul vostru, al fiecăruia dintre voi, se va însănătoşi sorbind LUMINA şi DRAGOSTEA LUI  HRISTOS  DOMNUL  ŞI  DUMNEZEUL  NOSTRU , MÂNTUITORUL  SUFLETULUI  nostru !
             Cu dragoste şi cu preţuire, Maria.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu