vineri, 22 noiembrie 2013

LUMINA ÎNVIERII LUI HRISTOS ÎN ANUL 1999 , A VENIT DIN CERUL SFÂNT !

                NOAPTEA  DE  ÎNVIERE,
                       DIN  ANUL  1999 !

Eram la SFÂNTA  BISERICĂ, ca tot creştinul! Fiind  spaţiul mic în SFÂNTA  BISERICĂ, şi neîncăpător faţă de câţi credincoşi arau în curtea BISERICII, Părintele a început SLUJBA  SFINTEI  ÎNVIERI, în curtea SFINTEI  BISERICI, la doi metri de UŞILE care s-au închis în mod intenţionat de dascăl, pentru ca Părintele să bată la uşă, şi să ceară să i se deschidă ca să intre ÎMPĂRATUL  SLAVEI .
Deci, întuneric fiind peste tot, Părintele spune la credincioşi :
               VENIŢI  DE  LUAŢI  LUMINĂ !
Credincioşii se împingeau, se îmbrânceau care mai de care, să ajungă lângă Preot, ca să ia LUMINĂ, de la LUMÂNAREA din mâna sa.,şi apoi să plece acasă. Căci aşa făceau, după ce luau LUMINĂ, plecau acasă. Aşa am făcut şi eu din păcate, până în acest an inclusiv 1999.
În mumentele când oamenii se îmbrânceau să ia LUMINĂ, din seninul CERULUI nopţii, coboară iute UN FULGER arcuit, şerpuit.Avea circa 3 m lungime ,aşa cum era arcuit. 
FULGERUL avea culoarea albastră !
FULGERUL ,s-a făcut văzut numai de mine, numai când a ajuns la vertical deasupra tocului uşii exterioare. Acolo s-a înfipt pur şi simplu, şi era în sus de la tocul uşii ,circa 3 metri. În următoarea clipă, în timp ce oamenii luau LUMINĂ de la Preot, FULGERUL albastru ,venit din CER, s-a transformat în LUMINĂ  ALBĂ, orbitor de strălucitoare.
FULGERUL, din albastru violet, s-a aprins, pur şi simplu ! S-a făcut alb ca LUMINA ! LUMINA  LUI  DUMNEZEU, LUMINĂ ALBĂ orbitor de strălucitoare.
Mi-am întrebat copiii, dacă au văzut şi ei şi mi-au spus că ei nu au văzut nimic. 
Eu ce era să mai zic, am luat si eu LUMINĂ ca si ceilalţi credincioşi, am furat LUMINA, aş putea spune, şi am plecat acasă unde ne- am ospătat cu bunătăţi, în loc să intru în SFÂNTA BISERICĂ şi să stau până dimineaţă. Aşa făceam până atunci ! Până în acea zi ! Din acea zi, totul s-a schimbat în inima şi sufletul meu. Mi-am dat seama ce vrea DUMNEZEU de la mine. Şi iată-mă dragii mei , cum astăzi vă povestesc vouă, ca să nu faceţi ca si mine,până în acea zi din 1999, ci să mergeţi la SFANTA  BISERICĂ, să staţi la SLUJBA, să vă spovediţi, si cu dragoste mare, să primiţi în inima si -n sufletul vostru, SFANTA  ŞI  DUMNEZEIASCA  ÎMPĂRTĂŞANIE, CU PREA  SFÂNT ŞI PREA SCUMP ,TRUP ŞI  SÂNGELE  DOMNULUI !
                   Cu dragoste şi preţuire, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu