duminică, 3 noiembrie 2013

1300 MORŢI , LA ÎNCHISOAREA PERIDAVA DIN SUCEAVA !

                               3 Noiembrie  2013, ora 5,10 dimineaţa !

Dormeam la această oră, dar UN GLAS, puternic strigă aşa :

             "LA  PERIDAVA !
            LA  PERIDAVA  ŞI  13OO  MORŢI ....."

şi glasul se pierde ca un ecou.
Dragii mei, ştim cu toţii că se vorbeşte în toată mass-media despre torţionari de pe timpul comuniştilor în închisorile di ROMÂNIA.
În prim plan, apre şi torţionarul IOSIF ION FICIORU, care a fost comandantul închisorii PERIDAVA, din Suceava, pe timpul comuniştilor, acum el fiind pensioinar.
A fost întrebat de autorităţi de ce i-a chinuit îngrozitor pe deţinuţi, şi cum era de aşteptat a negat totul, inclusiv că ei ar fi murit torţionaţi.
Şi iată ADEVĂRUL venit de SUS, fraţilor ! 
LA  PERIDAVA, AU MURIT CHINUIŢI ŞI TORTURAŢI  -1300- DE OAMENI !
După cum vedeţi fraţilor, nici BUNUL DUMNEZEU nu mai suportă minciunile celor care au luat viaţa a 1300 de oameni deţinuţi în ÎNCHISOAREA  PERIDAVA.
Vor primi pedeapsa veşnică pentru crimele făcute în viaţa lor.
Tot crimă se cheamă, a lăsa pe cineva să moară de foame, să-l torturezi până nu mai poate, să nu-i dai apă..., haine, minimum de curăţenie..., tot crimă se numeşte.
Va fi vai de sufletul lor, care au făcut atâtea răutăţi asupra Aproapelui lor.
Să fiţi buni şi milostivi fraţilor, şi să nu faceţi niciodată vreun rău Aproapelui vostru, chiar dacă sunteţi îndreptăţiţi ca să vă purtaţi astfel, voi să nu faceţi asta, ci vorbiţi-i cu DUHUL blândeţii,şi nu răsplătiţi cu rău, nici măcar celui care v-a făcut rău.
                      Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu