duminică, 10 noiembrie 2013

PESTE ZECE MII DE MORŢI , ÎN URMA TAIFUNULUI DIN FILIPINE !

                   10 NOIEMBRIE  2013 !

                               Dragii mei,

Scriam pe data de 4 noiembrie 2013 despre UN  URAGAN, care îghiţise totul în calea lui.
Şi din nefericire, după doar 3  zile totul s-a împlinit ! Deşi eu fraţilor, am văzut şi am trăit ca şi cum am fost acolo, acest TAIFUN în 5 dec 2011, iată că, după aproape doi ani, acesta s-a împlinit din păcate.
La data de 4 noiembrie 2013, i-a venit rândul dar nu întâmplător, ca să scriu despre URAGAN, sau mai nou de TAIFUN.
Credeţi-mă că mă doare sufletul, când am văzut pe la Tv, ce nenorocire a adus TAIFUNUL ,şi că a ucis atâţia oameni; 10.000 de oameni, poate şi mai mulţi. Această este o cifră estimativă; dar numărul lor poate fi mai mare. Gândiţi-vă dragilor, ce-a fost în inima oamenilor, când au văzut valurile uriaşe, cât casele, că veneau spre ei. 
Să ştiţi dragilor, că nimic nu scriu de la mine, niciun cuvinţel ! Tot ce scriu este numai de la DUMNEZEU, cu VOIA şi DARUL  PREA  SFÂNTULUI  DUH !
Ştiu că este greu de crezut în zilele noastre să crezi că un om ,poate vorbi cu DUMNEZEU, că are puterea şi DARUL de a vedea cele nevăzute şi de a auzi cele neauzite; dar eu fraţilor vă aduc vouă, doar purul ADEVĂR ! CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU !!!
Să credeţi în toate câte scriu, şi să vă îndreptaţi pe CALEA  cea bună, bineplăcută lui DUMNEZEU şi MAICII DOMNULUI ! 
CREDINŢA  ÎN DUMNEZEU şi FAPTELE  BUNE făcute aproapelui nostru, asta este tot ce are preţ nemăsurat,în această viaţă. Restul...este praf şi cenuşă, fără CREDINŢĂ şi fără DRAGOSTE, faţă de DUMNEZEU şi faţă de Aproapele. 
Să urmăriţi Blogul şi tv-urile şi veţi auzi că a mai avut loc UN CUTREMUR, pe undeva; CUTREMUR, pe care l-am văzut azi dimineaţă şi care era destul de puternic, şi cu siguranţă vom auzi de el, nu prea târziu ca şi timp. O să vedeţi !
Eu vă aduc vouă tuturor DOVEZI  DE  EXISTENŢĂ  A  LUI  DUMNEZEU, prin ceea ce eu scriu şi care apoi se împlinesc din păcate !
Să aveţi grijă de sufletul vostru dragilor, şi să căutaţi a împlini PORUNCILE  LUI  DUMNEZEU, şi astfel în fiecare zi, veţi fi pregătiţi pentru absolut orice eveniment, mai plăcut sau mai puţin plăcut.
           Cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu