luni, 18 noiembrie 2013

AŞA SUNT EU !!! ASTA SUNT EU ! O CARTE DESCHISĂ PENTRU VOI TOŢI !

        DA !  EXACT  AŞA  SUNT  EU, DUPĂ               CUM  CITIŢI ŞI  MĂ  VEDEŢI  PE  BLOG !

Cu siguranţă fraţilor, v-aţi întrebat pe bună dreptate de ce scriu toate acestea? Ce am de câştigat, din toate câte scriu ? Şi întrebările  pot continua la infinit !
Scriu pentru că, I-am promis BUNULUI  DUMNEZEU, că -I voi împlini cu dragoste PORUNCA ce mi-a dat-O, şi anume :aceea de a scrie tot ce văd şi tot ce am s-aud.
Şi ce câştig ? Câştig bucuria de a face cunoscut CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU, TAINELE SALE, vouă tuturor semenilor mei, care ştiţi de acest Blog. Şi voi puteţi câştiga această infinită BUCURIE, de veţi spune şi altor semeni de EXISTENŢA LUI  DUMNEZEU, făcând cunoscut acest Blog.
Inima mea, nu-mi este alipită de nimic material pe lumea aceasta !Ţelul meu, este acela de a mă face înţeleasă de semenii mei şi astfel cât mai mulţi dintre semeni să se întoarcă la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI.
Urmăriţi dragilor toate despre câte scriu şi prevestesc şi vă veţi convinge că toate, rând pe rând se împlinesc.
LUMINĂ ,îmi este ZIUA ! LUMINĂ DUMNEZEIASCĂ  îmi este şi noaptea! LUMINĂ iese din ochii mei, atunci când eu îi închid!
Şi tot LUMINĂ iese din ei, atunci când privesc liber SFINTELE  ICOANE, care prind viaţă când eu le privesc !
LUMINĂ  ALBĂ, LUMINĂ  AURIE,  LUMINĂ  ALBASTRĂ,  LUMINĂ  ROŞIE ŞI  LUMINĂ  VERDE DE SMARALD ! 
Acestea sunt LUMINILE dumnezeiesti, ce mă înconjoară şi sunt întru mine, în fiecare secundă şi fracţiune de secundă. 
Familia mea, cu ani în urmă ,când am încercat să spun ce văd şi ce aud, nu m-a înţeles. Si mă refer în mod special la soţul meu care, ca mulţi alţii ce au citit pe Blogul meu, m-a trimis la ....psihiatru.
Şi din acel moment, mai precis de 9 ani încoace, eu cu soţul meu..suntem ca fraţii. Dormim fiecare în camera lui, şi ne înţelegem minunat. Dar fără să ştie, ce fac eu cu viaţa mea, cea de toate zilele, şi ce trăiesc eu. 
Aşadar fraţilor,  ACEASTA  SUNT  EU ! 
Gata să-mi dau şi viaţa pentru binele aproapelui, şi nu în ultimul rând, pentru a apăra CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU.
Dacă vă îndoiţi de toate câte scriu, vă stau la dispoziţie oricând cu DOVEZI ,(sacii cu caiete scrise pe parcursul a mai bine de 14 ani ), precum şi pentru orice TESTE MEDICALE, şi pentru  tot ce ar putea dovedi, dacă scriu ADEVĂRUL  DUMNEZEIESC, sau dacă sunt o impostoare dornică de faimă etc etc. 
SUFLETUL  MEU, ESTE  O CARTE  DESCHISĂ PENTRU  VOI TOŢI !

ASTA  SUNT EU ! AŞA  SUNT  EU  !

                  Cu dragoste şi preţuire Maria.

Un comentariu:

  1. Maria pretuirea si respectul fata de ceea ce tu faci este o adevarata comoara adunata in ani,de catre sufletul tau,faptul ca daruiesti sinceritate,incredere,iubire fata de cei care vor sa-si deschida sufletul si sa vada adevaratul Tata si Mama a noastra,este insusi dovada incontestabila a calitatilor tale pe care multi nu le dobandesc intr-o viata intreaga...
    Nu trebuie sa dovedesti nimanui ca ceea ce scrii seara de seara,zi dupa zi este adevarat,nu trebuie sa dovedesti nimanui ca esti un om ca toti ceilalti,ca nu fabulezi ca nu inventezi,cel care vrea sa creada o va face pt el,pt sufletul lui,restul care incearca sa te destabilizeze cu jigniri,sunt dovada faptului ca trebuie sa continui,pt inca mai exista oameni care sunt pe drumuri laturalnice,care inca poate nu au dat de un necaz,poate inca Dumnezeu ii fereste de primejdii,poate inca mai au timp sa hoinareasca stingheri intr-o viata fara valoare.
    Ei sunt cei care au nevoie de sfatul tau de cuvintele tale care desi oboseala si boala ta te macina zi de zi le scrii mereu pt noi toti.
    In lumea in care traiesc eu oamenii mereu se intorc la adevarata frumusete a lucrurilor,ce frumos e sa zambesti sincer alaturi de omul de langa tine,atunci cand soarele rasare,ce deosebit de placut e atunci cand copii iti multumesc pt un simplu gest,ce sublim este atunci cand stii ca ai cui multumii pt intreaga ta viata,chiar daca a fost si este grea din diferite motive,e minunat cand realizezi ca lucrurile daca nu se intamplau intr-un fel tragic nu erai ceea ce esti azi.
    Asa ca draga mea prietena de suflet,fi tu asa cum esti buna,corecta,sincera in continuare,iar restul te vor cunoaste prin poeziile tale,prin tot ceea ce daruiesti,iar eu Daniela cu mana pe inima va indemn sa ii scrieti un mail acestui minunat om care azi este printre noi,cat mai aveti timp,sa-i spuneti ce va doare,iar viata voastra va fi altfel,sa stiti ca Maria este un om cu un suflet deosebit,e un om cu o voce calda,cu o intelepciune enervant :)))) de puternica,e mereu intelegatoare,iar un sfat de-al iei e un adevarat pansament al ranilor sufletului.
    Timpul trece nu stim ce va fi maine doar Dumnezeu le randuieste pe toate,asa ca va doresc o noapte plina de intelepciune si presarata de dragostea divina.

    Cu mult drag,Daniela

    RăspundețiȘtergere