sâmbătă, 16 martie 2013

VA VORBESTE, IISUS HRISTOS !!!

Dimineata de 29 dec.2005, cand ,in timp ce dormeam, aud GLAS, care anunta ceva:
                   "VA VORBESTE IISUS "!(clipa in care aud, GLASUL MANTUITORULUI ) care spune asa:             "PENTRU CA ,SA TRAIESC MULT, IN  PRIETENIA VOASTRA...(si glasul se pierde),ca apoi, sa aud alt GLAS, care spune asa:
                   "TE SLAVESC ,DOAMNE ,CA PE INTAIUL ,IMPARAT !",( si vad din nou, cu ochii inchisi, doua maini, diferite,intre ele, care asezau, la SFANTA ICOANA, a MANTUITORULUI, ramuri verzi, cu flori,dar care, ramuri, s-au aprins la varf, cu flacara, in clipa in care, au atins, SFANTA ICOANA cu IISUS HRISTOS ! Ca apoi, sa aud GLAS, care spunea cu durere asa:
                   "A PATIMIT, PENTRU NOI ! A PATIMIT SI S-A-NGROPAT ! IATA...A TREIA ZI, DUPA SCRIPTURI...(si aici glasul se pierde), dar, noi stim ca, a treia zi , dupa SCRIPTURI, MANTUITORUL, A INVIAT!
         In alta dimineata, ma trezeste UN GLAS, din CER, care spune asa:
                   "EU, ATATA -TI CER ! SA VII TU, CU DREPTATEA MEA ! SA VII TU, CU DREPTATEA MEA, PE PAMANT "! (clipa in care, vad cu ochii inchisi, SUS in CERURI, pe IISUS HRISTOS ce statea pe UN TRON inalt, langa, DUMNEZEU TATAL CEL CERESC, exact ca in SFANTA ICOANA cu SFANTA TREIME, inconjurati fiind, de O LUMINA ,alb a orbitoare.
                        Cu dragoste si pretuire,
                                                              Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu