luni, 11 martie 2013

SA FIE, CU SUFLARILE SUFLULUI PUTERNIC !

Seara de Aprilie 2008, cand in timp ce ma rugam, aud GLAS, care spune tare asa:
                    "SA FIE, CU SUFLARILE ,SUFLULUI PUTERNIC "!(clipa in care ,vad un interior de SFANTA BISERICA, si-n mijlocul BISERICII SFINTE, se afla, O MASA plina cu bucate de tot felul. Parintele, are CADELNITA in mana, si se apropie de MASA PLINA, cadeste (tamaiaza).,si aud GLAS, care spune:
                     "SA FIE ,CU SUFLARILE, SUFLULUI PUTERNIC"!
Putin mai tarziu, aud GLAS, care striga asa:
                        "LUMINA ! LUMINA PURTATOARE! CA SA PRESIMTA, CA NOI UMBLAM PE LA USA "!(si glasul dispare, ca apoi sa vina din nou si sa spuna:
                        TE PAZESTE, CU TOTUL NEVATAMAT ! PRIN HARUL , DUHULUI SFANT"!
(clipa in care vad cu ochii inchisi, O SFANTA CRUCE, in varful TURLEI ,SFINTEI BISERICI, si in varful SFINTEI CRUCI, de pe TURLA, sta MAICA LUI DUMNEZEU, cu PRUNCUL IISUS ,in bratele SALE, si care tinea in MANA SA ,dreapta O SFANTA CRUCE MARE, de LUMINA ALBA, foarte stralucitoare).Deci pe bratul stang, statea PRUNCUL, si in MANA dreapta, era SFANTA CRUCE DE LUMINA. Asa cum straluceste SOARELE pe CER, asa stralucea TURLA SFINTEI BISERICI, SFANTA CRUCE SI MAICA DOMNULUI CU PRUNCUL.
Dragii mei, luminat sa va fie sufletul, de LUMINA DUHULUI SFANT, si buna si calda sa va fie inima, precum MILA MAICII LUI DUMNEZEU. Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu