sâmbătă, 30 martie 2013

LUMINA ALBA, TREMURANDA SI STRALUCITOARE, DE PE CHIPUL, MAICII DOMNULUI .!

     4c                                            AJUNUL , ADORMIRII MAICII DOMNULUI !

Noapte de 14 spre 15 august , 2007, exact, miezul noptii. (ora 0 , 00 )!
In ca ma rugam si astfel, ochii mei, se inchid, fara voia mea, simt UN FULGER, ce-mi curenteaza trupul, din crestet si pana in varful degetelor de la picioare. Acest fulger, ma face sa tresar puternic, din toate madularele, si astfel vad, O INCAPERE, nu prea mare, dar intunecata, unde se aflau, de jur imprejur, multe rafturi, pline cu,  SFINTE ICOANE, asezate frumos si ordonat.
              Deodata, in intunericul di incapere, apare de nicaieri, O LUMINA ALBA , stralucitoare, LUMINA , care, are o destinatie precisa.
LUMINA ALBA STRALUCITOARE, s-a asezat, pe O SFANTA ICOANA, de pe un raft !
In clipa urmatoare, imi este aratata, SFANTA ICOANA, pe care se asezase, LUMINA ALBA, tremuranda si extrem de stralucitoare, si vad...CHIPUL PREA BLAND SI PREA LUMINOS, al MAICII lui DUMNEZEU, cu PRUNCUL IISUS, pe bratul Ei, stang.
                  SFANTA LUMINA, ALBA, tremura pe CHIPUL ,PREA SFINTEI NASCATOREI de DUMNEZEU, si imediat, s-a modelat singura, ca si o broderie desavarsita, si s-a asezat, de la stanga la dreapta, pe SFANTA ICOANA, de la marginea ei, stanga, pana la marginea cealalta, dreapta, luminand astfel, CHIPUL MAICII  ; asezata fiind, pe SFANTA ICOANA, ca o perdeluta ,brodata, ce acoperea de sus, pana la barbie, SFANTA ICOANA SI CHIPUL MAICUTEI si a PRUNCULUI IISUS ..Dragii mei, dupa cum vedeti, in exact miezul noptii, cand ,am pasit spre ,  SFANTA SARBATOARE, a ADORMIRII MAICII DOMNULUI,  LUMINA PREA SCUMP FIULUI Ei, a venit, sa O sarbatoreasca !
Fratilor., luminat sa va fie, si inima si sufletul, si sa va bucurati, de PACEA si DRAGOSTEA si MILA MAICII DOMNULUI si a FIULUI Ei si MANTUITORUL nostru, IISUS HRISTOS !
                              Cu pretuire si cu dragoste,
                                                                       Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu