miercuri, 27 martie 2013

EXTRATERESTRII..,NE FAC VIZITE SI NE DAU SI O MANA DE AJUTOR !

Noapte de februarie, 2001, cand, stand singura in bucatarie, simt in jurul meu, o prezenta.,straina, ca o umbra, ca un magnet, si prin fata ochilor, imi trec multe fulgere de lumini, de diferite culori. Inchid ochii, si astfel, vad exact ce se intampla.Vad CERUL, ca un amurg, si in ,inaltul CERULUI, ,vad O RAZA MARE, ca un tunel de lumina, alb-albastru, extrem de stralucitor.In clipa urmatoare, in acest tunel, vad UN OVAL, MARE, PORTOCALIU, turtit la poli. (ca un ou, pe care il ciocnim si la un capat si la altul, doar ca era f mare).In mijlocul, OVALULUI stralucitor, portocaliu, (a obiectului), se afla un alt OBIECT, sub forma ovala, turtit la poli, alb extrem de stralucitor, si in jurul acestui ,OBIECT, alb stralucitor, erau, multi, foarte multi, EXTRATERESTRI, ca pasarile cerului, de multi. Doar capetele lor, mari, sub forma ovala, tot albe, stravezii, le vedeam, si ochii lor, mari cat pumnul, negri ,luciosi, ce se roateau, uluitor, in orbitele lor. Se invarteau, in aer, in jurul, NAVEI lor, de parca, ar fi avut probleme, de parca, ar fi cautat ceva, si nu gaseau.
Au vazut ei, ca i-am observat si, imediat, si-au stins luminile ,alb, albastre, portocalii, verde de smarald, le-au stins pe toate, si, au luat forma, a doua patrate suprapuse,cel de deasupra, era mai mic, si cel de desupt, avea un gol, o intrare, ca o usa, in cele doua patrate., din acest gol, venea in jos, spre mine, O LUMINA conica, albastra violet, si-n mijlocul ei, o alta lumina aurie, orbitor de stralucitoare. Se deplasau, spre inaltul CERULUI, facand o intoarcere de la stanga la dreapta, cu o viteza uluitore, iar cand au ajuns, destul de sus, si-au schimbat forma, si au disparut ca o sageata.
Aud, UN GLAS, care spune asa:
                                                    "ESTE ADEVARAT, CA ASTEA-S VENITI AICEA, ENIMOL ?"(clipa in care, vad cu ochii inchisi,O CLADIRE ,foarte inalta, un zgaraie nori, si in spatele acestei CLADIRI, zgaraie nori, se aflau ,mai multe constructii, abia incepute, avand ca suport de sustinere, scheletul de fier, forjat, si pareau bine ascunse, dupa cladirea ..zgaraie nori, ce arata ca un bloc, cu 50 etaje, si avea culoarea ,negru-albastru. Scheletele celorlalte constructii, erau facute, nu de mana de om, ci....de multi EXTRATERESTRI, pe care ii vedeam, lucrand, si inaltand...cu spor.Vedeam, UN EXTRATERESTRU, ce lega niste fire, la scheletul de fier, al cladirii, ce urma sa fie ridicata, si pe toti...partenerii lui de lucru, care lucrau,la celelalte cladiri, ce erau ,tot cu schelet de fier. Erau multi, foarte multi, si albi si gri, dar ,pareau ca se inteleg, numai din priviri. Nu aveau gura sa comunice, ci doar ochii mari, oblici si luciosi si negri, se invarteau in orbite, ca o minge. Sa nu credeti ca, ridicau ceva, cu mainile lor lungi, ci doar atingeau, scheletul de fier, al viitoarei cladiri, si totul se lega, cu puterea gandului. Este uimitor si uluitor ,totodata, cata putere au, si ce pot face ei, cu puterea gandului. Inchipuiti-va, ca ne gandim la ceva anume, si imediat apare in fata noastra, cum ne-am simti? La EXTRATERESTRI, aceasta este viata lor. Sunt superiori noua, oamenilor, precum, distanta ,dintre CER si PAMANT.
Este greu, de exprimat in cuvinte si este si mai greu, pentru cei ce nu cred, in existenta EXTRATERESTRILOR, si cred ,ei, ca e o poveste, de adormit copiii. Credeti-ma, nu este ! Asa cum existam noi oamenii, asa exista si ei, EXTRATERESTRII. Autoritatile, nu vor recunoaste, niciodata existenta, EXTRATERESTRILOR, deoarece ,nu le da bine la imagine, chiar daca, s-au adus dovezi, incontestabile, in acest sens.
                       Ca intotdeauna, cu dragoste
                                                                   Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu