duminică, 31 martie 2013

ATENTIE ! AUSTRALIA ! OLANDA, CEA DE-A 3 A, LIMITA... PRECUM SI ,SFANTA CRUCE,INCRUSTATA IN PAMANT ,CA REZULTAT, AL UNUI CUTREMUR !

Decembrie 2003, intr-un zori de zi, cand inca mai dormeam, aud GLAS, care spune cu teama :
                                          "ATENTIE ! AUSTRALIA !
                                           "OLANDA ! CEA DE-A TREIA LIMITA. CAT A CASTIGAT, OLANDA IN LARGUL MARII.."!(dupa cateva clipe, glasul dispare).
Dar, peste 15 min, aud GLAS, care spune,ceva, ce m-a uimit:
                                               "REGINA ANGLIEI ,SE VA MUTA, IN ROMANIA ! (si glasul dispare).
Si iarasi, un GLAS, spune ,un mare adevar, citez:
                                                  "LUMEA , ESTE BOLNAVA HIPERTENSIV "!(dragilor, este un mare adevar; din ce in ce mai mult, lumea are probleme cu hipertensiunea).
                                                    31 MARTIE 2013, ora 7,50, dimineata!
               Astazi dimineata, in timp ce dormeam, un fulger luminos, ma trezeste, si astfel vad cu ochii inchisi, o incapere, in care era o masa, din lemn, in mijloc.
Brusc, vad cum, toate obiectele din acea camera, incep sa se scuture tare, iar peretii se inclina, cand intr-o parte, cand in alta.UN CUTREMUR ,PUTERNIC, a taiat PAMANTUL, dinspre APUS spre RASARIT, si in cealalta clipa, CUTREMURUL, taie PAMANTUL, dinspre NORD spre SUD.
                    O forta nevazuta, cand, CUTREMURUL, avea loc, dinspre APUS spre RASARIT,  imi arata , cum PAMANTUL ,s-a crapat, si era ,o perfecta linie, ce uneste, APUSUL CU RASARITUL!
 Cand, CUTREMURUL, a taiat PAMANTUL , dinspre NORD spre SUD, aceeasi FORTA nevazuta, ,imi arata cum, PAMANTUL, este crapat, in perfecta linie dreapta ce uneste ,NORDUL cu SUDUL.
                            Apoi , SURPRIZA !
Imi este aratat, PAMANTUL, care fusese afectat de CUTREMUR, in cele doua reprize,  si astfel, vad cu ochii inchisi, cum, CUTREMURUL ,a sectionat PAMANTUL, de la APUS spre RASARIT, si de la NORD spre SUD, astfel incat, in urma CUTREMURULUI, pe PAMANT, se vede,  SEMNUL SFINTEI CRUCI, pe toata suprafata Pamantului.
In ultima clipa, imi este aratata suprafata PAMANTULUI, unde ,iesea in evidenta, SFANTA CRUCE, facuta  de felul, cum BUNUL DUMNEZEU, a cutremurat, PAMANTUL !
M-am cutremurat si eu, de ceea ce am vazut, nu de CUTREMURUL in sine, ci de SFANTA CRUCE, ramasa pe PAMANT, in urma CUTREMURULUI. .  SFANTA CRUCE, rezultata, din PAMANTUL care s-a crapat, asa!
Fratilor, nu va pot spune, cand si unde, va avea loc,acest CUTREMUR, pe care ,ni-l va trimite ,DUMNEZEU, ca semn, ca nu suntem de capul nostru, in viata aceasta. Dar va pot spune ca, BUNUL DUMNEZEU, ne va ocroti , cu MILA SI IUBIREA SA ,de oameni, daca si noi, IL vom iubi, daruindu-I, pentru totdeauna, inima si sufletul nostru.
                                                                 Cu dragoste,
                                                                                        Maria.

Un comentariu:

  1. anul 2003..."viziune "Regina Angliei se va muta in Romania"
    inca nu , dar printul Charles DA...are o proprietate unde vine des in Romania...

    RăspundețiȘtergere