sâmbătă, 23 martie 2013

DIN NOU EXTRATERESTRII ! EXTRATERESTRII...SUNT PESTE TOT ,PRINTRE NOI ! DAR NU POT FI VAZUTI, DECAT CU VOIA LOR !

Noapte de Martie, 2001, ora 3,35. Fireste, dormeam, la aceasta ora, numai ca., ma trezeste O LUMINA ORBITOARE, si asa cu ochii inchisi, vad CERUL de noapte, intr-o Lumina ,albastra violet, si la doar 1 m ,deasupra patului meu, vad UN NOR, gri inchis, ca de fum, in mijlocul caruia, erau, GLOBURI de lumina, albastra, mari..cam cat sunt, mandarinele. Acest OBIECT, nepamantean, avea forma, rotunda, si foarte multe lumini, albastre stralucitoare, ce trimeteau raze, sub forma e con, spre mine. Langa NAVA EXTRATERESTRA, apare, UN OMULET, ce parca, era imbracat,  ca ,intr-o salopeta de staniol; era argintie si lucioasa. Acest omulet, de circa 1,20 -1,30 m, avea niste brate, foarte lungi; pana la jumatatea picioarelor lui( ei, nu au genunchi ). Picioarele, erau si ele lungi si subtiri, si nu aveau talpi.,erau drepte, precum un creion. OMULETUL, stralucitor, m-a privit fix, circa 2 sec, cu OCHII lui, OBLICI, luciosi si umezi, Nici bratele lui, nu aveau palme, erau, ca niste cioturi, in costumatia lucioasa, alb -argintie.
Atunci, cand ma privea, isi intorcea ochii lui spre mine, cu tot cu al sau corp. Ochii lui, erau exact de culoarea, vinetelor coapte, dar ,foarte luciosi si siroposi. Capul EXTRATERESTRILOR, este oval, precum mingea de fotbal, a americanilor. Culoarea capului, difera; poate fi alb,dens, ca laptele, sau gri intens, precum cimentul nostru. Frunte ,nu au; de sus, pana jos,intre cei doi ochi, mari cat pumnul nostru, au O DUNGA, mai inchisa, decat culoarea chipului lor. Nu este o regula, ca sa aiba gura. Chipul lor, poate fi, numai din ,ochi si acea dunga, care separa cei doi ochi, de sus ,pana jos. Orbitele ochilor, lor, sunt foarte mari, incape un pumn de-al nostru, in ele.
Pe EXTRATERESTRI, in NAVA lor, sau pe langa NAVA, plutind in aer, ii putem vedea, doar CAPUL ,lor oval, sau, daca ei vor, isi iau si forma de trup, specifica lor.
Sunt extrem de inteligenti;se deplaseaza, cu viteza luminii, ;pot sa ia, orice chip, si orice forma, ata ei, cat si NAVELE LOR,. Intr-o clipita, isi schimba, forma NAVEI lor, si luminile extrem de multe si diversificate si stralucitoare. Nava lor, atunci cand ei, nu vor sa fie vazuti, de catre oameni, se preschimba, cat am clipi, intr-un nor gri, ca de cenusa.
                Fratilor ! EXTRATERESTRII, nu sunt ,povesti de adormit copiii. Ei exista, cu adevarat !
Asa cum ,oamenii sunt si buni si rai, asa sunt si ei. Cei albi-argintii, si stralucitori, vor binele omenirii si chiar, ii ajuta pe oameni, fara ca acestia sa stie. Cei gri, ca de cenusa, sunt cei care, vor sa ne domine; si sa faca din noi, mici robotei, pentru ei.
Asadar, vrem nu vrem, avem printre noi, in mod nevazut, EXTRATERESTRI.
AUTORITATILE, din STATELE UNITE, si nu numai, sunt la curent cu ,VIATA EXTRATERESTRILOR si cu ACTIVITATEA LOR, pe Pamant, dar nu vor sa recunoasca, sau poate nu le convine.
Mai mult si mai multe, despre EXTRATERESTRI, intr-un alt articol.
                            Cu dragoste,
                                                   Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu