duminică, 24 martie 2013

ULUITOR !!! IATA , PENTRU CINE A VENIT , DUMNEZEU !!! CUM TREBUIE,SA PRIMIM , SFANTA SI DUMNEZEIASCA, IMPARTASANIE ! GLASUL, LUI IISUS !

                 4                                      24  MARTIE  2013 !

Dimineata de 24 Martie, 2013, 0ra 5,45m cand ,inca dormeam ! Brusc, aud GLASURI, multe, care vorbeau intre ele. In clipa urmatoare, ma aflu in SFANTA BISERICA, unde era un semi-intuneric, si multa lume, care stateau cuminti, cu smerenie si evlavie, si asteptau,sa le vina randul, la SCAUNUL SPOVEDANIEI !
                               Cand, credinciosii, urcau pe SOLEE, spre SFANTUL ALTAR, unde PREOTUL, iesise cu SFINTELE DARURI, cu SFANTUL POTIR, in care se gasea, SFANTA SI DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE, (TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI).
Cand, un credincios, era in fata SFANTULUI ALTAR, ca sa primeasca, SFANTA SI DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE, aud GLAS, care spune cu uimire, asa:

                            "IATA , PENTRU CINE A VENIT DUMNEZEU "!   (si vad,multimiea de credinciosi, in SFANTA BISERICA, asteptand, sa se spovedeasca si sa se impartaseasca).
Apoi, aud GLAS,din CER, care intreaba asa:

                              "I-AI DAT ? (si un alt glas, spune):
                                "NU ESTE AICI ". STAI ,SA-TI DAU, SFANTA IMPARTASANIE "!

Si aud , GLASUL LUI IISUS HRISTOS, MANTUITORUL nostru, care spune raspicat :

                              "NU-I  DA , TRUP  SI  SANGELE  MEU  "!

Si Preotul, se opreste, si cauta, SFANTA AGHIAZMA MARE, ca sa de SFANTA IMPARTASANIE, acelui credincios, care nu se invrednicese, sa ia SFANTUL TRUP SI SANGE, A DOMNULUI SI MANTUITORULUI ,nostru IISUS HRISTOS !

Fratilor, sa nu ne apropiem, de SFINTELE TAINE,daca nu ne-am spovedit corect, daca am ascuns de rusine, din pacatele savarsite, si mai ales, daca, nu ne deschidem inima si sufletul, in fata PARINTELUI DUHOVNIC, care ne va spune, daca, ne-am facut vrednici, sa primim, PREA SFANT SI PREA SCUMP,TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI, nostru IISUS HRISTOS.
Sa nu credeti ca, daca am mintit ,la SCAUNUL SPOVEDANIEI, si nu ne-am curatat sufletul de pacate, spovedindu-le, si daca vom lua, ca SFANTA IMPARTASANIE, PREA SFANT SI PREA SCUMP, TRUP SI SANGELE DOMNULUI, ne va fi de vreun folos. Dimpotriva, ne va arde pe dinauntru, atat in viata aceasta, dar mai greu, in viata cea vesnica !Ne va merge, din rau in mai rau, caci, DUMNEZEU, VEDE SI CUNOASTE, toata fiinta noastra, toate gandurile si faptele noastre.
CU ADEVARAT, prin PREOT, SLUJITORUL DOMNULUI., in scaunul SPOVEDANIEI, in mod nevazut, sta, INSUSI , DOMNUL SI MANTUITORUL NOSTRU ,IISUS HRISTOS, asa cum spune si GLASUL..." IATA, PENTRU CINE A VENIT DUMNEZEU ". Da , DUMNEZEU, a coborat din CERUL SFANT, pentru credinciosii, care au venit, sa se spovedeasca si sa se impartaseasca !
Dragii mei, sa nu va indoiti, niciodata ! Faceti fapte bune, ajutati pe cel sarac; imbracati pe cel gol, cautati pe cei in spitale si-n inchisori, si veti face toate, acestea, pentru MANTUITORUL ,nostru IISUS HRISTOS!
                     MERGETI, IN ACEST SFANT POST, NEAPARAT, LA SFANTA BISERICA, CA SA VA SPOVEDITI, SI SA NU ASCUNDETI ,NICIUN PACAT, SA SPUNETI TOTUL, si astfel, veti sfarama capul diavolului, si va veti face bineplacuti lui DUMNEZEU SI MAICII DOMNULUI, si va veti invrednici, sa primiti, SFANTA SI DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE, adica, PREA SCUMP SI PREA SFANT TRUP SI SANGELE DOMNULUI nostru, IISUS HRISTOS !
BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI, SI INGERUL PAZITOR, sa va ajute, si sa va ocroteasca!                              Cu dragoste si pretuire,
                                                                                    Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu