sâmbătă, 16 martie 2013

IISUS SUB PAMANT SI DUMNEZEU TATAL, CARE IL PRIMESTE CU BRATELE DESCHISE !

Noapte de 9 decembrie, 2005 ! Desi era foarte tarziu, inca ma rugam, in camera mea, la SFANTA ICOANA, A SFINTEI TREIMI. , brusc, vad cu ochii inchisi, UN CER de noapte, albastru violet, si pe CER, in VESMINTE  ALB-ALBASTRE, stralucitoare, cu O LUMINA ALBA, orbitoare deasupra capului, IL vad ,pe IISUS, DUMNEZEUL SI MANTUITORUL sufletelor noastre.
IISUS, tine MANA SA, dreapta, intinsa, spre Rasarit, si asa, inconjurat, de LUMINA ALBA si de albastrul violet, al CERULUI, cu parul castaniu, ondulat, pana pe umeri, ochii SAI, albastri senini, patrunzatori de DUHUL BLANDETII si al IUBIRII de oameni, si astfel, privea spre dreapta LUI, spre Rasarit. In urmatoarea clipa, IL VAD,pe DUMNEZEU TATAL CEL CERESC,sub PAMANT, intr-un NOR ALB, extrem de stralucitor, cu MAINILE SALE, ridicate, ca si cum , ar dori, sa-SI, imbratiseze, FIUL MULT PREA IUBIT.  IISUS ,coboara sub PAMANT, DUMNEZEU TATAL, IL CUPRINDE IN BRATELE SALE.
              Totul arata, ca si CERUL de deasupra noastra, numai ca, acum, CERUL ,era sub Pamant, iar DUMNEZEU TATAL, in toata stralucirea SA, in NORUL ALB, orbitor,  (bust)cu VESMINTE, ALBASTRE -VIOLET, CU MAINILE INTINSE, SPRE FIUL MULT PREA IUBIT, IL PRIMESTE, IN BRATELE SALE ,PREA SFINTE.
DUMNEZEU TATAL, arata, exact, ca in SFANTA ICOANA, A SFINTEI TREIMI !
Dragii mei, sa fim buni si milostivi, sa postim, atat de la mancare ,dar mai ales, sa nu lasam gura sloboda, ca sa ranim, pe cei din jur, ca sa ne invrednicim si noi ,cu totii, sa ne primeasca si pe noi, BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, in bratele SALE.
                           Cu dragoste si pretuire,
                                                                    Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu