joi, 21 martie 2013

LABORATOARELE SECRETE, PERFORMANTE...SI CELULELE ANTICANCEROASE !

Noapte de octombrie, ora 2,45, cand in timp ce dormeam,  ma trezeste O LUMINA, ca un filger, si aud GLAS, care spune asa:
                                 "LA FIECARE NOR, ATARNA, CATE UN PRAF DE NOR "! ETIMOLOGIA....(clipa in care vad cu ochii inchisi, UN CERsenin, pe care erau ,nori galbeni ,mici, stralucitori, de forma ovala, galben-zaharos, si era asezti pe CERUL senin, la vertical. In clipa urmatoare, aud din nou, UN GLAS, care spune asa:
                                    "Eiii, NU 1 NU ! IMPREJURARILE, NU PREA IES ! CELULELE, ANTICANCEROASE....! OAMENII, AU STRIGAT ,PANA ATUNCI ! IN INIMA, TU NU-MI RASPUNZI...(si vad din nou ,cu ochii inchisi, O MANA, care pune pe masa, O EPRUBETA (UN CILINDRU),ermetic, inchis, ce avea in interioru, multe orificii secrete, si avea culoare argintie. )
In clipa urmatoare, aud ,GLAS, care spune asa:
                                      "TU, N-AI DREPTATE, NU ? (si raspunsul vine);
                                      BINE DOAMNA ! EU, NU STIU, DACA , AM AVUT VREODATA DREPTATE ! SUNT, MAESTRE..DE RACHET ! CAND AM AUZIT ,DESPRE CAZUL LUI...(clipa in care, vad cu ochii inchisi, UN LABORATOR, ultimul tip, ca performanata...cu multe aparate electronice si multe microscoape). Oameni multi, in halate albe, se aflau in acest laborator, si aveau puse pe gura, masti, precum chirurgii. Toti erau, uimiti de acea EPRUBETA ARGINTIE, cu multe orificii secrete, in interiorul ei, si ermetic, inchisa.
Dragii mei, CANCERUL, care face ravagii, si secera vieti, la orice varsta, copii, prunci, maturi, si oameni in varsta, este fabricat...in LABORATOARE SECRETE, si apoi, raspandit, in atmosfera, ca noi sa respiram si sa consumam, legume si fructe, si tot ce ne daruieste Pamantul, si dupa o perioada ,mai lunga ,sau mai scurta de timp, CANCERUL...ataca. Dar, tot acesti monstri, au si antidotul, impotriva cancerului, dar ,nu-l vor da, asa usor, pentru ca, au numai de castigat.
Dragii mei, va doresc sa fiti sanatosi, si sa nu aveti nevoie de medici, si l;aboratoare.
                               Cu dragoste,
                                                    Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu