luni, 11 martie 2013

IARTA-NE DOAMNE ! IARTA-NE ! SA-TI DEA TIE, FIULE ROMANILOR...

Noapte de 24 aprilie 2008. Stau singura in camera mea, si ma rog la BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI. Brusc, aud GLAS, rugator, care spune asa:
                "LUMINEAZA ! LUMINEAZA ! NOUA MINUNE ! NOUA MINUNE ! SI IARASI, SI IARASI, DOMNULUI SA NE RUGAM! ACESTA, ESTE, DOMNUL DUMNEZEUL VOSTRU .ASTERNUT PICIOARELOR....,TOATA SUFLAREA, PE TINE ,TE SLAVESTE ! PE TINE DOAMNE ! IARTA-NE DOAMNE ! IARTA-NE !(si glasul dispare).
         Mai tarziu, tot in timpul Rugaciunii, aud brusc, glas, care spune asa:
                          "SA-TI DEA TIE, FIULE ROMANILOR....PENTRU RUGACIUNILE, PREA CURATEI MAICII SALE, ...."(clipa in care vad cu ochii inchisi, UN CER , ca un amurg, CER, care se deschide, ca si cum ,am trage o draperie, si in acest CER, vad un alt CER, alb stralucitor, care a coborat, mai aproape de Pamant. In acest CER, alb stralucitor, IL VAD, PE IISUS HRISTOS, imbracat in vesminte albe, orbitoare, sta in picioare, are aceeasi barba mica,castanie si aceiasi ochi ,albastri ,de culoarea CERULUI senin. IISUS ,privea, in jos, spre Pamant, iar eu, ma aflam, chiar in fata SA, la circa 3m.). Dimineata, ma trezeste ,UN GLAS, care spune asa:
                            "CRED DOAMNE, SA NE ONORAM, CU O NOUA ONOARE, CACI MULTA ,URACIUNE, MOABITILOR "!
Dragii mei, sa ne facem ,bineplacuti LUI DUMNEZEU SI MAICII DOMNULUI, prin faptele noastre bune, prin CREDINTA si milostenie. Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu