sâmbătă, 30 martie 2013

SFINTII ,DE PE BOLTA CEREASCA !

B
11 Octombrie 2007, ora 3,08 ,noaptea. Dormeam, si brusc, ma trezeste UN GLAS, care spune asa :
                        " TREI.....,SASE.....,NOUA....!"
Clipa in care vad cu ochii inchisi,  O MASA ,mare, acolo SUS , in CERUL DESCHIS.  UN CER, albastru violet, stralucitor.  De jur, imprejurul MESEI, stau multi SFINTI, imbracati in vesminte rosii si albastre, cu AUREOLE, deasupra capului, ce parca ,erau rupte din Soare, atat de tare straluceau.
Toti acesti SFINTI, pareau ca, se adunasera, ca la mare sfat, caci, erau adunati, in jurul MESEI, si se intindeau peste MASA, asa incat, capetele lor, se adunau , adunau la un loc, unul langa altul.
Ca si la CINA CEA DE TAINA, asa erau adunati.
Cand, UN GLAS, din CER,  a strigat asa;
                               "TREI.., SASE..., NOUA ..."!, vad cum, UN TRIUNGHI, AURIU, orbitor de stralucitor,  a aparut, deasupra lor, sub CERUL VIOLET, si  i-a inconjurat, luminand puternic, SFANTA MASA, cu tot cu ei. SFINTII, erau acum, in mijlocul ,TRIUNGHIULUI de SOARE, cap la cap, vorbind unii cu altii.
Precum, straluceste SOARELE pe CER, asa straluceau SFINTII, cu tot cu MASA SFANTA, in mijlocul TRIUNGHIULUI auriu, pe CERUL VIOLET, din CERUL nostru, care s-a deschis, anume, ca eu sa vad, aceasta MARE TAINA, a BUNULUI DUMNEZEU !
Dragii mei, ma rog la BUNUL DUMNEZEU, si la MAICA DOMNULUI, precum si la SFINTII lui DUMNEZEU, ca sa straluceasca ,si in sufletul nostru, al tuturor, CREDINTA, NADEJDEA SI DRAGOSTEA ! Sa straluceasca si sa ne mantuiasca, LUMINA INVIERII ,LUI HRISTOS !
                          Ca intotdeauna, cu dragoste,
                                                                      Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu