luni, 11 martie 2013

RAIUL SI IADUL ! VA MAI INDOITI ,CA RAIUL SI IADUL, NU EXISTA? CITITI SI VA INFRICOSATI. !

6 MARTIE 2013.,ora 3,30 zori de zi, cand, ca la un soc electric, am tresaltat pe pat, si astfel, ma trezesc, dar nu deschid, ochii, si vad cu ochii inchisi, in plafon, deasupra patului, in care eu dormeam, vad O PALMA mare, de LUMINA ALBA, foarte stralucitoare, ce avea degetele, rasfirate. Aceasta PALMA, statea sub plafon,exact deasupra mea, ca pentru a ma ocroti de DUHURILE RELE.  Langa PALMA, de LUMINA ALBA, apare UN TRIUNGHI DE LUMINA,brodat pe margini, cu lumina alba orbitoare.
Din acest TRIUNGHI, din inima lui, iese la suprafata, O SFANTA CRUCE, din bradut verde stufos, care era si EA,(SFANTA CRUCE), ca si ninsa de LUMINA ALBA ORBITOARE), si care pulsa, (batea),ca o inima.
In urma SFINTEI CRUCI, vad multe AUREOLE, nenumarate AUREOLE, (acele cerculete aurii, ce stau deasupra capetelor SFINTILOR). Si aceste, AUREOLE, pulsau toate la odata, ca o inima. Erau stralucitoare, precum SOARELE. Aceste AUREOLE, s-au asezat intr-o clipita, sub forma de TRIUNGHI, AURIU STRALUCITOR, si in mijlocul lor, stralucea O VERIGHETA, de argint. Mi-a fost adus mai aproape, si astfel, am recunoscut ca, era verigheta mea, pe care eu o pierdusem, prin casa, de circa 2 luni si mai bine,. In auriul ca de soare, stralucea si verigheta argintie, precum LUNA de pe CER,si pulsa. Apoi, vad tot cu ochii inchisi, in urma CERCULETELOR AURII, vad puzderie de oameni, acolo SUS in CER, doar capetele lor le vedeam, cum pulsau, intr-o LUMINA aurie.  Era atata stralucire si frumusete, ca nu putem asemui, cu nimic, din LUMEA aceasta, grabnic, trecatoare.
         Si dupa atata stralucire si frumusete dumnezeiasca, trebuia sa vina si....IADUL !
                      Deci, dupa toate acestea, la urma urmei, vad O LUMINA ALBA, ca o ceata densa., un nor,ca o ceata densa. In acest NOR alb, vad ,cateva trupuri, ghemuite, de culoare neagra, erau asa de ghemuite, ca atunci cand stam noi, ghemuiti, ca ne doare burtica. Erau circa 4 - 5 trupuri, si in urma lor, era in picioare, chiar ,cumplitul DIAVOL. Era negru ca taciunele, avea o coada lunga ,paroasa, pana la calcaie, arata cumplit de odios, si avea in mainile sale, O FURCA ,cu trei brate, si fiecare brat al furcii, avea ceva, plat, la orizontal, ca un T, ca sa poata prinde mai bine.
DIAVOLUL, alerga in norul alb, cu furca intinsa, ca "sa pescuiasca", (SA PRINDA CU FURCA), acele trupuri, ghemuite, ca o minge, in lumina alba ,ca o ceata. Cu ,cat intindea DRACUL, FURCA, sa prinda TRUPURILE, din fata lui, cu atat mai mult, acele TRUPURI, se ghemuiau mai tare si se rostogoleau, ca o minge, de frica, ca su nu-i insface, cumplitul Diavol, in furca sa.
               FRATILOR, asa cum crdem in RAI, sa credem ca ,si IADUL exista, si este cumplit.
FACETI FAPTE BUNE, fiti buni si milostivi, si nu va clatinati ,in CREDINTA VOASTRA. Cu dragoste, Maria.

5 comentarii:

  1. Buna seara,

    Am avut un vis...mai mult decat placut,zic eu,se facea ca eram intr-o padure in incercarea de a face ceva,nu imi amintesc ce anume,dar ce imi amintesc perfect este ca,Manturitorul Nostru Iisus Hristos a trecut pe langa mine in aceea padure,plutind cam la 50 cm deasupra pamantului,n-am inteles nici pana in ziua de astazi ce este cu acel vis,maturisesc ca nu sunt o persoana care se roaga seara de seara,si nu merge in fiecare duminica la Sfanta Biserica. Imi puteti da cateva sugestii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest VIS, minunat al tău, n-a fost , chiar vis, ci o trăire ! Tu erai, la graniţa dintre somn si a fi treaz, adica, în starea de trezvie !
    Trebuie sa te bucuri, enorm, pentru ca, ţi-a apărut MÂNTUITORUL, în faţa ta; MANTUITORUL, 'ţi-a arătat, că te iubeşte,şi că EL.,te cheamă ,dar tu, nu-l auzi şi nici nu vrei să-L vezi. Şi atunci, a venit EL ,la tine, dacă tu, nu ai venit la EL,în SFANTA BISERICA , sau yi de yi, seara de seara, la Rugaciune.
    Viaţa ta, se va schimba radical, de vei dori, căci, DUMNEZEU,ţi-a dat acest semn, pentru ca tu să înţelegi, şi să te întorci la EL, acum, cat mai e timp.
    Începe ,prin a te ruga, cu inima cu sufletul, cu ale tale cuvinte, prin a merge la un PREOT, ca sa te marturisesti, si vei primi, mare ajutor, de la DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI.
    Miercurea şi Vinerea, încearca sa mănânci de post, adica, fara lactate ,fara carne, si ouă,şi îţi vei simţi, sufletul uşor, gata ,să se jertfeasca, pentru HRISTOS ! Niciodata, nu este prea tarziu, pentru a pune ,un nou început, în viaţa noastră, cea de tote zilele, a POSTULUI, a RUGACIUNII şi a FAPTELOR BUNE.
    Cu dragoste, MARIA

    RăspundețiȘtergere
  3. Va recomand cu caldura controlul unui psiholog/psihiatru... Se pare ca aveți mare nevoie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot cu , caldura ,va mulţumesc şi eu, pentru recomandarile dvs.!
      Daca ceva ,nu se vede, nu înseamna că, nu exista !
      De mai bine de 14 ani, trăiesc asemenea MINUNI, şi între timp, am terminat şi 2 facultaţi, am si familie si copii, si serviciu cu raspundere mare. Asa ca, recomandarile dvs, nu-si au locul si nici persoana potrivita.
      Cu drag, Maria

      Ștergere
    2. V-am spus toate astea, ca fapt divers, pentru dvs, ca sa nu va mai îngrijoraţi pentru sănătatea mea mintală şi să aveţi grijă, de a dvs !
      Cu drag, Maria

      Ștergere