sâmbătă, 30 martie 2013

O STRANSA LEGATURA, INTRE SFANTA CRUCE A LUI HRISTOS ,SI EXTRATERESTRII .!

x
10 AUGUST 2007, noaptea, ora 0,15 ! Ma rugam, singura fiind in camera mea, si-mi sprijineam fruntea mea, pe SFANTA ICOANA ,a MAICII DOMNULUI, care se numeste, TANGUIREA MAICII DOMNULUI. In aceasta, SFANTA ICOANA, MAICA DOMNULUI, tine mainile, la piept, cu degetele impletite intre ele, si cu ochii, indreptati, catre CERUL SFANT, iar pe OBRAZU-I SFANT, se vad siruri de lacrimi, cum curg, de durere, la RASTIGNIREA ,FIULUI Ei, mult PREA IUBIT.
Si astfel, vad cu ochii inchisi, UN CER de noapte, si sub CER, chiar in fata mea, la un brat intins, vad, un norisor oval, gri, ce pluteste pe loc, in aer.,se leagana ca pe apa  Brusc, ca prin topire, acel norisor gri, se transforma ,intr-u CAP DE EXTRATERESTRU, de culoare gri metalic, cu orbite mari, adanci, si in orbitele EXTRATERESTRULUI, luceau 2 OCHI , MARI ,OBLICI SI NEGRI, care se invarteau ca un titirez, in orbite. Acesti ,DOI OCHI, erau separati, printr-o DUNGA de culoare gri, O DUNGA, iesita in relief, fata de CHIPUL neted si lucios. al EXTRATERESTRULUI . Aceasta DUNGA ,in relief, era de sus, din frunte, pana jos, unde ar fi trebuit sa fie , barbia. Dar,EXTRATERESTRII, nu au barbie.  Deci, tot CHIPUL ,de sus pana jos, era despartit, intre cei doi ochi, de O DUNGA GRI, in relief.
Ochii lui, erau ca si unsi cu miere, atat de tare luceau, erau negri ,ca si maslinele negre ,lucioase, oblici si ovali In timp, ce ochii lui, se invart ametitor de tare, in orbite, din DUNGA GRI, in relief, se formeaza O SFANTA CRUCE alba, stralucitoare, si pe SFANTA CRUCE, IL vedeam RASTIGNIT, pe  INSUSI  ,DOMNUL nostru IISUS HRISTOS !
Chipul EXTRATERESTRULUI, se transforma, intr-un cerc plin, gri inchis, care, cuprinde PICIOARELE SFINTE, ale lui IISUS ,RASTIGNIT PE CRUCE,si jumatate din partea de jos, a SFINTEI CRUCI.  Si ,astfel ,incepe a se invarti, de la dreapta la stanga; clipa in care, cercul gri, ia forma CERULUI SFANT, UN CER BLEU, stralucitor foarte, care a cuprins, pana la jumatate, de jos in sus, atat CRUCEA SFANTA, cat si pe IISUS, pana la genunchi. Acum, vad SFANTA CRUCE cu IISUS RASTIGNIT, si CU CERUL SENIN, ce L-A CUPRINS, pe IISUS, L-a imbratisat parca,.Si asa, continua, sa se invarta, de la dreapta la stanga, pe CERUL nostru de noapte. Inchipuiti-va dragilor, ca in locul, LUNII, de pe CERUL noptii, vedem, UN ALT CER,  de ziua, bleu stralucitor ca de oglinda, la picioarele lui IISUS, RASTIGNIT PE CRUCE. CER care-l ,cuprinde pana la jumatate si se invarte uluitor, in jurul SFINTEI CRUCI, pe care era RASTIGNIT IISUS! Si toate acestea, sa se intample, pe CERUL nostru, pe care il vedem, in fiecare clipa.
                  Dragii mei, am creat o rubrica speciala, cu si despre EXTRATERESTRII, in care, voi posta, tot ce am vazut si tot ce am trait, in preajma EXTRATERESTRILOR.
                             Ca intotdeauna, cu dragoste,
                                                                          Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu