vineri, 29 martie 2013

MAICUTA DOMNULUI, CU PRUNCUL IISUS , LIPIT DE PIEPTUL Ei , PRIVEAU , IN JOS, PE PAMANT !

Zori de 25 sept. 2001, cand, in timp ce dormeam, simt cum , din ochii mei, ies, valuri ,valuri, de lumina alba si albastra, lumina care, m-a trezit, si astfel ,vad cu ochii inchisi, cum, CERUL de noapte, se deschide, si ,in CERUL din CER, care era, albastru indigo, catifelat, avand ,la suprafata lui, O LUMINA , alba stralucitoare, si,in aceasta LUMINA,  O vad, pe MAICA DOMNULUI, imbracata ,cu VESMINTE ROSII -GRENA, catifelate, si ca si cum, s-ar fi deschis, PIEPTUL MAICII, acolo, statea ,PRUNCUL IISUS, invaluit in LUMINA ALBA ,stralucitoare.
MAICA SFANTA, avea deasupra capului Ei, O AUREOLA, extrem de stralucitoare, aurie, mai ceva decat SOARELE.   MAICA SFANTA,  ISI TINEA MAINILE RIDICATE (ca si cum le-am tine noi, cand, ni se spune, de politisti, ridica mainile ),in aceast fel, avea MAICA DOMNULUI, MAINILE RIDICATE, pentru ca sa-I FACA LOC, PRUNCULUI IISUS, care iesise din pieptul EI, si statea lipit, de piptul MAMEI SALE, tot cu MANUTELE SUS, ca MAICA SA !
Deci, in CERUL din CER, in CERUL ALBASTRU VIOLET, stralucitor foarte, sta MAICA LUI DUMNEZEU, CU MAINILE RIDICATE, CU PRUNCUL IISUS LIPIT, DE PIEPTUL Ei, SI CARE, STATEA SI EL, cu MANUTELE RIDICATE, ca MAICUTA SA, fiind amandoi, inconjurati, de O LUMINA AURIE, stralucitoare, pe VESMINTELE ,pe care le purtau.
Si astfel, impreuna, priveau, de SUS, din CERUL SFANT, in jos, spre Pamant, la noi oamenii, care, uitam de DUMNEZEU, uitam de FIUL SAU,uitam de PURUREA PREA CURATA, STAPANA SI DOAMNA NOASTRA! Uitam ca, acolo SUS, avem, pe ADEVARATUL TATA, SI PE ADEVARATA MAMA, intru viata vesnica !
                                               Cu dragoste si pretuire,
                                                                                  Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu