sâmbătă, 30 martie 2013

UN NOU RAZBOI ??? AVIOANELE...SUNT PREGATITE ,PENTRU RAZBOI.! TINTA LOR, ESTE HOTARATA, DE ANUMITI, SEFI DE STATE ! SA STAU , IN LUMINA PACII, LINISTIT ! LINISTIT !

Zori de octombrie ,2001, cand in timp ce ma rugam, aud GLAS, rugator, care spune, asa:
                       "SA STAU, IN LUMINA PACII . SA STAU ,LINISTIT ! LINISTIT !" (clipa in care ,vad cu ochii inchisi, UN CER SENIN, de ziua, spre Rasarit.
La doar, cateva secunde, vad UN CER ca un amurg, si pe acest CER, se ridica, de la Pamant, siruri de avioane negre, ca de razboi, asezate, sub forma de raze, doua cate doua .Se ridicau, de la Pamant, de parca erau rachete, ;asa viteza aveau. Cand toate erau pe CERUL ca un amurg, CERUL ,inca albastru, s-a intunecat, de multimea avioanelor de lupta.Aratau pe CER, precum artificiile, la sarbatori. Erau foarte multe ! Pana la 40 de avioane!Din nefericire, cred ca, vom auzi in curand ca ,UN NOU RAZBOI, undeva ,in lumea aceasta , este inevitabil. Iar, oamenii nevinovati,.vor fi prinsi, in RAZBOIUL ,sefilor de STATE.. Vor fi prinsi, in RAZBOIUL altora,si acest lucru, va aduce multa suferinta ,in randul oamenilor, si va creste serios, tensiunea intre ,anumite TARI, care detin PUTEREA si care,  vor si mai mult !
In clipa urmatoare, aud GLAS, care spune asa:
                          "IARTA-MA , TE ROG, DACA AM GRESIT " si un alt GLAS, spune:
                            "ATATA TIMP, CAT VOM NEGA EXISTENTA UNOR LUCRURI, DELICATE, VOM EXISTA, INTR-O EXISTENTA ANTERIOARA"!
Fratilor ! Sa ingenunchem si noi, in fata SFINTELOR ICOANE, si sa rugam pe DUMNEZEU PREA MILOSTIVUL si pe MAICA DOMNULUI, sa ne daruiasca, sanatate, pace si liniste sufleteasca, si neaparat, CREDINTA, de neclatinat!
                          Cu dragoste,
                                             Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu