luni, 18 martie 2013

VINO ,MAI APROAPE, ZIDITORULE DE OAMENI .! AM BATUT LA USI, SI NU MI S-A DESCHIS, PANA ACUM !

Seara tarzie de octombrie, cand ,in timp ce ma rugam, aud GLAS, care canta asa:
                             "INAINTEA TATALUI, SI-AL FIULUI, SI-AL SFANTULUI DUH..(si un GLAS, foarte rugator, spune asa): "VINO, MAI APROAPE, ZIDITORULE DE OAMENI "! SI, IATA ,TAMADUITORUL ! SLAVA TIE ,SLAVA TIE, TATAL NOSTRU"!(si glasul dispare ca un ecou).
Putin mai tarziu , aud din nou GLAS, din CERUL SFANT, care spune asa:
                          "AM BATUT LA USI, SI NU MI S-A DESCHIS, PANA ACUM ! VOI MAI BATE SI AZI...! NIMENI, NU POATE HOTARI, IN LOCUL MEU ! EU SUNT ,CEA CARE.,POATE HOTARA PENTRU TOTI.. ASTAZI, TOTUL S-A INCHEIAT ! VOI MAI BATE, SI PE LA ALTE REPUBLICI". (clipa in care aud GLAS, care plange si spune asa):
                              "DOAMNE ! VOI BATE DOAMNE, ! VOI BATE DOAMNE, LA PORTILE TALE, PANA AI SA-MI DESCHIZI. ! SI BUNUL DUMNEZEU,A VENIT ! A VRUT,SA MA CALCE DUSMANII, DAR DUSMANII, S-AU UNCHET "!
Ca apoi, sa aud GLAS, care-mi spune ,(si sunt uimita),asa:
                            "ACESTEA SUNT, TOT CITATE ! DAR ,VEI VEDEA CA, AU CU TOTUL ALT CONTINUT"! (si un GLAS, intreaba):"DE UNDE STIE CA, NU SUNT GANDURILE EI ?(adica ,ale mele), si altul raspunde :"LE VA DISTINGE ".Si cu adevarat, fratilor, nu am cum sa confund, gandurile mele, cu GLASUL LUI DUMNEZEU. Gandurile mele, nu au glas, dar GLASUL LUI DUMNEZEU, IL aud, asa cum ,ne auzim unii pe altii.!
Si iarasi, UN ALT GLAS, continua, tot cu...citate:
                             "UITE CA, N-AM REUSIT CU JERTFA LUMINII .! TOCMAI DE ACEEA, MAICUTA, VOI CAUTA IN ADANCURI, SI VOI SCOATE, JERTFA MIRACULOASA ! MAICUTA NOASTRA SI MILA PACII, JERTFA LUMINII "! Si ca sa mai continui, GLASUL,spune mai departe:
                             "NIMIC, NU-I INTAMPLARE ! NIMIC, NU-I PURA INTAMPLARE ! TOTUL ,E ADEVAR ! PENTRU A SCOATE, ADEVARUL LA LUMINA ". (clipa in care, imi aud propriul GLAS, care spune cu dragoste, asa):
                               "ITI MULTUMESC, DOAMNE ! ITI MULTUMESC ,DOAMNE ! TE-AI INDURAT DE MINEM, DOAMNE ! SI MI-AI DESCHIS,PORTILE DOAMNE !
Dragii mei, sa multumim DOMNULUI si MAICII DOMNULUI, pentru toate si sa daruim ,DRAGOSTE, sufleteasca, semenilor nostri. Deschideti-va, usa casei, deschideti-va sufletul si inima,ca sa intre, MANTUITORUL nostru, IISUS HRISTOS !
                                 Tot cu dragoste,
                                                            Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu