luni, 18 martie 2013

INTRAREA IN POST, A MAICII DOMNULUI .! DUHUL SFANT, SUB FORMA ,UNUI NOR AURIU, CA DE SOARE !

                                        18 MARTIE- 2013 !
Dimineata de 18 martie 2013, in zori, cand ,in timp ce dormeam, ma trezeste UN GLAS, care spune, asa:
                             "INTRAREA IN POST ,A MAICII DOMNULUI ".(clipa in care, vad cu ochii inchisi, pe PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU,  stand ,ca pe UN TRON IMPARATESC, in fata USILOR SFINTE, larg deschise, vie, ca si in carne si oase, in vesminte rosii ,catifelete,si vad cum, din PALMA MAICUTEI, din palma SA dreapta, a iesit, UN SOARE, stralucitor, auriu, SOARE ,care, raspandea in semintunericul din SFANTA BISERICA, raze albe ,foarte stralucitoare, care pulsau, (bateau ),ca o inima.,astfel incat, in jurul MAICII DOMNULUI, erau RAZE ALBE, stralucitoare, ce veneau din SOARELE stralucitor, din palma MAICII DOMNULUI.
Putin mai tarziu, aud GLAS, tare bucuros, care striga ,cu bucurie, dar si cu uimire, asa:
                                "DUHULE SFINTE..."! (clipa in care, vad cu ochii inchisi, spre RASARIT,  UN CER, de ziua, dar innourat, ca de ceata. In clipa in care, GLASUL, a strigat cu mirare mare...DUHULE SFINTE,,vad cum, CERUL innorat, dispare intr-o clipa, si de la RASARIT, vine ca o sulita, UN NOR, MARE, AURIU, alungit, mai stralucitor decat SOARELE , NOR, care urca de la RASARIT, cu repeziciune, spre CERUL inalt.) Asa incat, vedeam, jumatate de CER, spre apus, innourat, si jumatatea dinspre RASARIT, cu NORUL AURIU, mare si alungit, ce urca, spre inaltul CERULUI, SFANT.
      Fratilor ! Sa incercam, in aceasta perioada, sa fim mai buni, mai intelegatori, si sa postim, atat de la mancare, cat mai ales, de la faptele cele rele, ;sa ne infranam si pantecele ,dar si limba.
                                  Cu dragoste,
                                                        Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu