luni, 11 martie 2013

APA ALBASTRA VIOLET ,CE CURGE ,LA.....ROBINET ! SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL, LA PORTILE CERULUI.!

Dimineata de 21 mai 2007, cand in timp ce ma rugam, aud brusc, GLAS, care spune asa:
                       "ESTE IMPORTANT SA....(si glasul nu mai continua, apoi un alt glas, spune)
                        "COPIII ,LU" MAMA"!(clipa in care, vad doua maini, ce deschide, un robinet, la o chiuveta, acolo unde se aflau si farfurii albe. MAINILE, au ramas ca si lipite de robinet, iar APA CURGEA...PESTE FARFURII SI ERA LA CULOARE, ALBASTRA VIOLET, foarte,foarte ,stralucitoare, exact, de culoarea CERULUI SENIN, stralucitor ,ca de oglinda. .Putin mai tarziu , aud din nou, alt GLAS, care spune asa:
                         "SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL, AVANDU-L PE TOTI, L-ATI BAGAT DOAMNE, CU ROBOHAM, L-ATI CURATAT, CU IMRE"!(moment in care vad cu ochii inchisi, CERUL DESCHIS, si in CER, O POARTA MARE, din fier, si in fata PORTII ,grele, din fier masiv, sta in picioare, SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL, avand in mana SA dreapta. O SABIE.  Era imbracat, cu VESMINTE ROSII, catifelate, iar in stanga LUI, se afla,UN SFANT, mai mic ,ca inaltime,de parca, ar fi fost, ajutorul SFANTULUI ARHANGHEL ,MIHAIL.  Un GLAS, anunta cu voce tare:
                             "SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL, AVANDU-L PE TOTI..."!
Dragii mei, SFANTUL ARHANGHEL MIHAIL, ESTE OCROTITORUL DREPTATII! Sa-L rugam si noi, cu dragoste, ca sa ne faca DREPTATE, atunci cand ne simtim, nedreptatiti. Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu