marți, 26 martie 2013

EXTRATERESTRII SI SOARELE DE PE CER ! EXTRATERESTRII, INTERESATI FOARTE, DE PLANETA PAMANT, SI DE TOT CE VIETUIESTE,PE PLANETA PAMANT !

x

Dimineata de martie, ora 6,30 , 2001 ! Eram pe balcon, si priveam liber, cu ochii deschisi, spre rasritul SOARELUI.   Soarele, inca nu-si facea aparitia, doar O RAZA rosiateca, il dadea de gol, ca, e pe aproape, si se va face vazut. Deasupra acestei RAZE de SOARE, ca se tot inalta pe CER, vad ,cu ochii deschis, UN NOR,albastru violet, care se strange si se intinde ,exact, ca un ARC.
Inchid ochii, caci eu, asa vad mai bine, si astfel, vad ca acel NOR, albastru violet, nu era deloc, NOR, ci era , O LUMINA ALBASTRA, foarte stralucitoare si transparenta, sub forma, UNEI CIUPERCI ,uriase, a carui picior,alb orbitor , era deasupra RAZEI de SOARE, care inca nu rasarise, iar "palaria",PARTEA DE SUS,perfect rotunda, stralucea orbitor de tare, de LUMINA ALBASTRA, transparenta, si se inalta, usor, de data aceasta, nu cu viteza mare, spre CERUL INALT, inaintea SOARELUI RASARE. !
Aveam impresia ca, acel PICIOR ALB ORBITOR, de la NAVA EXTRATERESTRA, se incarca de LUMINA, de ENERGIE, de la RAZA ROSIATECA ,de SOARE, pentru ca, a stationat, cateva secunde, cu PICIORUL (COADA) de LUMINA alba, in interiorul RAZEI SOLARE, si apoi, a prins viteza. Cand si-a luat zborul, dezlipindu-se de RAZA DE SOARE, NAVA EXTRATERESTRA, era acum, la partea de SUS, rotunda si albastra violet, stralucitor, iar la partea de jos, conica, de un alb orbitor. Cand ,s-a alimentat din RAZA de SOARE, era la vertical, adica cu partea rotunda in sus. Iar cand, a prins viteza,"s-a culcat",era la orizontala, si avea O VITEZA, precum VITEZA LUMINII.
Langa NAVA EXTRATERESTRA, in COADA ei, de lumina lba orbitoare, vad, DOI OCHI, NEGRI, OBLICI, SI LUCIOSI, STICLOSI, care se miscau in marile orbite, si priveau, spre RAZA DE SOARE, de unde plecasera NAVA. Cred ca, ACELA, (sub spirit de gluma), era cel care se ocupa, cu alimentarea NAVEI, iar toti ceilalti...erau in NAVA, si chiar pe langa NAVA, ii vedeam, numai capetele lor, care erau de un alb, ca laptele, cu acei OCHI ,MARI, OBLICI SI STICLOSI, NEGRI.CA ABANOSUL, precum si GRI INCHIS, precum culoarea cenusei, tot cu acei OCHI ,OBLICI, NEGRI SI STICLOSI, care se miscau, se invarteau in orbitele lor. Pluteau si erau sustinuti, de LUMINA ORBITOARE, A NAVEI LOR, care putea sa se transforme, in orice forma, sau sa se ascunda, fara sa fie vazuta in orice NOR.
            DE LA RASARIT, NE VIN ., EXTRATERESTRII, si cred ca, SOARELE nostru, este SURSA LOR DE ENERGIE, pentru EI, si NAVELE LOR, de LUMINA.
Sa nu ne ingrijoram prea mult, pentru ca, si la ei, ca si la noi, se duce o lupta , intre a face bine, omenirii, sau in a le face rau, prin experimentele lor. Nimeni, nu-i poate opri, dintre oameni. Dar pot, sa va sigur ca, EXTRATERESTRII, se fac vazuti, multor oameni de pe PAMANT, dar,acesti oameni, sunt prea mandri si orgoliosi, ca sa recunoasca public. Eu....,va voi scrie, dragilor, totul despre toate cate traiesc, fara sa ma rusinez, si fara sa ascund ceva.
                                             Cu dragoste, Maria.

4 comentarii:

  1. Buna ziua,

    Ti-am citit cu oarece interes anumite postari, desi gasesc de multe ori incoerenta in relatarile tale, spune-mi pe ce te bazezi cand spui ca exista extraterestri. Eu am citit vechiul si noul testament SI Dumnezeu nu pomeneste nicaieri de asa zisii extraterestri. Intr-un singur loc,in timp ce era suparat de poporul ales Lui,Israel, a promis ca va slobozi duhurile vazduhului, adica demonii, pentru a-i pedepsi si pentru a-i determina sa se intoarca iarasi la El. Nicaieri nu spune nimeni de asazisii extraterestri. Extraterestrii sunt 100/100 inchipuiri diavolesti. Si ca sa te convingi citeste cel putin viata Sf Simeon Stalpnicul. Cu respect M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bazez, pe ceea ce am vazut si vad, si pe faptul ca, chiar eu, am fost luata de acesti omuleti, gri. Atunci cand, voi gasi, relatarile, mele in caietele scrise, din 2000 incoace, voi relata pe larg, experienta traita de mine, in ceea ce priveste, EXTRATERESTRII.
      Este adevarat, in SFANTA SCRIPTURA, nu spune nimic, despre EXTRATERESTRII, cum ii numim, noi. Nu sunt, neaparat forte ale raului, majoritatea se comporta ,spre binele omenirii. In SFANTA SCRIPTURA, sunt multe lucruri, referitoare la vietuitoarele de pe Pamant, despre care nu s-a scris ! DUMNEZEU, alege si omul, si locul si timpul anume, cand sa le faca cunoscute.
      Dar pot, sa-ti confirm cu mana pe inima, ca EXTRATERESTRII, exista ! Eu ,daca inchid ochii, si privesc spre CER,gandindu-ma la ei, sau chemandu-i in gandul meu, intrebandu-i unde sunt, in cateva clipe, vad tot felul de lumini multicolore, care se aduna, si ia forma unui OBIECT (orice forma), nepamantean, si in jurul acestui OBIECT, cu lumini orbitoare,apar multi EXTRATERESTRI,cu trup, fara trup, doar capul si ochii oblici si negri luciosi, care plutesc in atmosfera noastra, precum frunzele in vant, si sunt foarte atenti, la tot ce se misca, pe PLANETA PAMANT. EXTRATERESTRII, vin dinspre rasarit, de unde rasare SOARELE, si isi iau energia pentru NAVA LOR, din SOARE, din razele cele mai apropiate de SOARE.I-am vazut, am comunicat cu ei, ii vad si acum,;am mult material, de publicat, cu privire la EXTRATERESTRI.Asa cum existam noi, si acesti omuleti gri si albi pufosi, exista si ne supravegheaza. Cu pretuire, Maria

      Ștergere
  2. Stiti ca exista printre multele relatari despre intilnirile oamenilor cu anumite nave , una in Anglia anii '80 cred , Padurea Randlesham( pe Discovery AlienMysteries documentar)...acolo s a transmis un mesaj criptat . SE pare ca anumite nave vin oarecum din alt TIMP ...dintr un VIITOR al nostru. E impropriu spus , dar e posibil ca ceea ce cronometram noi aici sa nu fie TIMPUL REAL . Credeti ca aceste aparitii OZN pot fii si civilizatii ultra-avansate din VIITOR sau din alte linii temporale , dimensiuni necunoscute si neinterpretate pamintesc de noi ?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ştiu de unde vin şi cum e cu timpul la ei, dar ştiu cu certitudine că ei EXTRATERESTRII EXISTĂ !

    RăspundețiȘtergere