sâmbătă, 30 martie 2013

OZN -URILE ,SI ISPRAVILE LOR ! OMULETII GRI , SOCHEAZA CU NAVELE LOR, DE TOATE FORMELE SI DE TOATE CULORILE !


xx
10 februarie 2001 ! Eram in bucatarie, trebaluiam, cand, imi simt ochii, ca se rotesc singuri ,in orbite, simt, oprezenta luminoasa tare, si aud un zgomot, un bazait, ca de albina. Acest zumzet ,ca de albine, devenea din ce in ce mai puternic, iar, fulgerele multicolore, se apropiau de ochii mei, care ii simteam ca se zbat, precum ni se zbat muschii corpului, din cand in cand. Simt ,acea putere, care venea din LUMINA multicolora, ce se apropia de mine, cum ,ma invaluie si matine, ca intr-o capcana. Inchid ochii ,si privesc in plafonul camerei, si vad CERUL cum s-a deschis, si vad ,multe OBIECTE ,rotunde, mici, albe si stralucitoare, ce pluteau in noapte, precum pluteste ,un lemn pe apa. In mijlocul, acestor OBIECTE ALBE STRALUCITOARE, se afla, UN OBIECT ROTUND,MARE SI ROSU stralucitor, care avea ,la partea de jos, O COADA CONICA, ce era formata ,dintr-o LUMINA ALBASTRA, foarte stralucitoare,
Daca ar fi sa dau un exemplu, pe intelesul tuturor, as asemana-o cu ,O GAROAFA ROSIE, MARE, URIASA, care are, O COADA, MARE ALBASTRA STRALUCITOARE, conica, ca forma, din care, ieseau fascicule de LUMINI alb-albastre, stralucitoare, si in jurul ,careia, se invarteau, acele obiecte mai mici, rotunde, albe stralucitoare, CE PLUTEA ,PE LOC, IN MIJLOCUL CERULUI NOPTII, orbindu-ma , cu LUMINILE LOR, extrem de starlucitoare.
Acest OZN, cobora spre mine, si pur si simplu, eram atrasa, in CONUL DE LUMINA ALBASTRA.,care ma ametea, ma invaluia, .Deschid ochii, si privesc liber ,la acel OZN, dar simt ca, avea putere si mai mare, asupra mea, ;acel CON, de lumina ma atragea ca un magnet puternic. Inchid ochii, din nou, si vad cum, COADA OZN-ului, se retrange, intra in NAVA, rosie ca focul, simteam cum ,ma arde, ma frige, LUMINA ROSIE, de la OZN-ul mama.
Dupa ce si-a strans, "COADA"de lumina albastra, OZN-ul coboara si mai aproape de mine, coboara, intr-o clipita, ajunge in fata mea, il vad, ca UN ROTUND MARE, ROSU DE FOC, avand in mijlocul lui, ca nucleu, UN ROTUND de lumina albastra, aceea fiind, COADA CONICA DE LUMINA, pe care si- o restransese, cu o secunda mai inainte. Stationeaza, chiar in fata mea, circa 2 sec, clipe in care, ma simteam, cu toata fiinta mea, ca intr-un cuptor incins, apoi, intr-o secunda, se ridica ,tinta spre CERUL NOPTII, pastrandu-si FORMA ROTUNDA, ROSIE CA DE FOC, care avea in acest moment, mii de beculete, multicolore, in care predomina, galbenul, verdele, albastrul si culoarea maro. Inconjurat de aceste lumini circulare, si-a atras ca un magnet, toate OBIECTELE ALBE, din jurul ei, si cat ai clipi, a intrat in CERUL DESCHIS, al noptii. Spun ,CERUL DESCHIS, al noptii, pentru ca, in momentul, cand eu traiam, aceasta experienta uluitoare, era ora ,15, 30, dupa amiaza. Iar acolo, de unde veneau EXTRATERESTRII, era UN CER de Noapte ! Dragii mei, EXTRATERESTRII, sunt o certitudine, si nu, o poveste de adormit copiii. Trebuie sa acceptam aceasta, si sa nu ne ascundem dupa degete, cautand ,LOGICA, in tot ceea ce nu intelegem sau nu putem vedea cu ochii firesti si nu putem auzi, cu urechile firesti,.
"CEEA CE NU ESTE CU PUTINTA LA OM, LA DUMNEZEU, TOATE-S CU PUTINTA "!
                         Cu dragoste,
                                              Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu