duminică, 10 martie 2013

MORMANTUL LUI IISUS SI TANARUL ,CE STATEA IN GENUNCHI, LANGA MORMANT !

Dupa amiaza de 9 Aprilie 2008, cand in timp ce trebaluiam prin casa, aud brusc, GLAS, care spune asa:
                    "CE CAUTI, MULTE LEGI ? (si un alt GLAS, raspunde):
                    "HAI , CA EU, NU CAUT MULTE LEGI, CAUT....INALTIEREA TAaaaaa"! (clipa in care, vad in fata ochilor inchisi, UN TANAR, ingenuncheat, langa UN MORMANT, cu iarba verde pe el. Tanarul,.se intoarce si priveste, in spatele sau, la CINEVA, care-l intreba ca mai sus. Tanarul se ridica, intinde mana sa ,acelei persoane, nevazute de mine, ci doar MANA i-o vedeam, si-I spune ca, el cauta INALTIEREA SA, adica, INALTAREA MANTUITORULUI, care tocmai ,Ii intinsese MANA SA! Peste doar,8 minute, aud din nou, GLAS, care spune asa:
                           "O SCOS, OM DE AER "! (clipa in care ma vad in SFANTA BISERICA, unde vad multi credinciosi, care intra si iese, continuu, iar in mijlocul SFINTEI BISERICI, se afla O MASA mare, O MASA SFANTA, ce avea pe ea, o fata ede masa alba, de matase. Aceasta era MASA, pe sub care urma sa treaca credinciosii, in VINEREA MARE, a PATIMIRII DOMNULUI.
Dragii mei, de maine incepe SFANTUL SI MARE POST,al SFINTELOR PASTI. Sa incercam si noi, sa postim, atat de la mancare, dar si de la a mai face pacate. Sa fimi buni, milostivi si intelegatori, unul cu celalat! Cu pretuire si dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu