luni, 11 martie 2013

CUM ESTE VAZUTA IN CERUL SFANT, TARA NOASTRA, ROMANIA !

Nopate de Aprili 2oo8, cand in timp ce ma rugam, aud GLAS, din CER, care spune asa:
               "SI VORBIND, DESPRE ROMANIA....O TARA , A CULTILOR SI TUTUROR POSIBILITATILOR..."(clipa in care ,vad cu ochii inchisi, O SFANTA CRUCE, din lemn, sculptata foarte frumos, SFANTA CRUCE, ca si aceea cu, care iese PREOTUL, in mainile sale, din SFANTUL ALTAR).Aceasta SFANTA CRUCE, starlucea de LUMINA, sub CERUL  albastru  violet de noapte.. Putin mai tarziu, aud GLAS, care spune asa:
                "CA UN BUN SI IUBITOR DE OAMENI, TIE SLAVA INALTAM "(clipa in care vad cu ochii inchisi, ca intr-o ICOANA, pe MANTUITORUL ,IISUS HRISTOS,  ce avea la gatul LUI, atarnand pe piept, UN LANTISOR  CU  O CRUCILITA, format , numai din picaturi de sange. Atat lantisorul cat si CRUCIULITA, era alcatuite, bob cu bob, din sange adevarat,.Un GLAS, spune:
                "LEGEA TA PAZESTE, CU PARLOAGA TA, DE MALURI "(clipa in care vad, un mal de Pamant, abrupt si multe maini, acolo, care zideau din nou, malul, bucatica cu bucatica.).
A doua zi dimineata, iata ce spune UN GLAS, de eventualele noastre, greseli,citez:
                "NU TREBUIE CERCETAT, DE UNDE GRESITI ! CI, DE UNDE ,SA NU MAI GRESITI "!
Fratilor, sa avem grija, ca acum in POSTUL MARE, sa mergem la PARINTELE duhovnic, sa ne marturisim, GRESALELE, ca sa fim iertati si sa ramanem curati cu sufletul, ca atunci, cand eram prunci. Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu