marți, 19 martie 2013

FRATILOR ! MA BUCUR MULT, CAND VAD CA, CITITI DESPRE CE EU SCRIU. Si MA BUCUR ,CHIAR SI ATUNCI, CAND UNII, MA TRIMIT LA PSIHIATRU !

Dragii mei, daca primesc comentarii de la voi, asta inseamna ca, totusi, in sufletul fiecaruia dintre voi, se da ,o lupta, intre a crede si a nu crede, in tot ceeea, despre ce eu scriu. Sunt si unele persoane(cum ar fi Benjamin), care, din rautate, din nestiinta sau din lipsa de CREDINTA in BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, imi trimit mesaje, cu trimitere urgenta,la psihiatru. Vreau sa-l linestesc pe Benjamin, si pe alte persoane ca EL, caci Psihiatrii, nu sunt mai presus de CUVANTUL LUI DUMNEZEU, si ca si ei, sunt oameni,prea preocupati, de problemele lor, si sunt tot fii,ai lui DUMNEZEU. Daca vreodata, voi avea nevoie de un psihiatru, il voi gasi singura! Dar deocamdata, raman in SLUJBA LUI DUMNEZEU, si anume, in aceea de a transmite CUVANTUL LUI, pe mai departe, semenilor nostri. Cine doreste sa-si mantuiasca sufletul , sa citeasca ,cu frica de DUMNEZEU, si sa ia aminte. Cine voieste ca sufletul lui, sa arda in focul gheenei, sa nu mai acceseze blogul si sa ignore, ceea ce scriu, desi stiu ca,. si acesti oameni, care nu-si infraneaza limba, ca sa nu jigneasca, pe aproapele sau, stiu ca, in adancul sufletului lor, se da o lupta, intre a crede, sau nu. Pentru toti cei care se indoiesc de ceea ce scriu, le transmit ca, va veni o perioada de timp, in viata lor, cand,vor cauta, CUVANTUL LUI DUMNEZEU, si nu-L vor gasi, deoarece, au aruncat in EL, cu noroi si pietre. Scrieti-mi fratilor, tot ceea ce doriti si simititi in suflet !
                Daca ,MANTUITORUL, a indurat atata suferinta si umilinta de la oameni, de ce, eu, o pacatoasa, nu as indura de la semenii mei, cuvinte de ocara? Asta nu inseamna,ca, ma voi rusina sau ca, nu o sa va mai scriu aici, pe BLOG, despre toate cate traiesc, cu ajutorul si binecuvantarea lui DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI.
                          As dori, sa va dau ....o povata:
                                                                   FITI BUNI SI MILOSTIVI, SI NU ARUNCATI CU PIETRE SI NOROI, IN SEMENII NOSTRI, CACI...CEEA CE SEMANATI, TOT ACEEA ,VETI CULEGE !
                                    Ca intotdeauna, cu dragoste,
                                                                                  Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu