marți, 12 martie 2013

EXTRATERESTRII.,SUNT O CERTITUDINE ! EXTRATERESTRII, VIN DE LA RASARIT !

Septembrie 2003,dimineata, cand ma trezesc, ca la un soc electric, nu deschid ochii, si astfel ,vad UN CER senin bleu, neted si lucios, ca o coala de staniol. Numai ca, pe CER, au aparut, niste ghemulete, negre-gri, Cand s-au mai apropiat de mine, aceste ghemulete, gri,s-au transformat toate odata, in LUMINI GALBENE -PORTOCALII, pana la ROSU. Aceste LUMINI ORBITOARE, aveau puterea de a se grupa,intr-o secunda, si a forma UN OBIECT mai mare de foc, si aveau puterea de a se rasfira pe CER, ca niste mingi de foc.Era plin CERUL la RASARIT, de OBIECTE ROTUNDE , MARI SI MICI, ADUNATE,SAU RASFIRATE, si aveau culoarea JARULUI INCINS, IN SOBA PLINA DE JAR. Aceasta este culoarea cea mai corecta,a acestor OZN-uri. Langa mine, cum priveam CERUL, apare UN BARBAT, care pune mana sa la frunte,ca pentru a vedea mai bine stralucirea CERULUI, cu MINGI DE FOC, si-mi spune:
                             "DAR..Ei, LOCUIESC LA UN LOC ! UITE, VEZI ? DRUMUL LOR ,E ASA "!(clipa in care ,imi arata cu mana, ca si o cadere brusca, de sus in jos, spre orizont.,pe BOLTA CEREASCA. Si iar imi spune:
                               "UITE-I ACOLO ! ACOLO STAU ! Ei, ASA VIN LA NOI .!
Privesc si eu, acel OBIECT CA DE JARATEC, care coboara, spre ORIZONT, ca pe dupa PAMANT!
Pur si simplu, a intrat pe dupa PAMANT, asa precum rasare SOARELE, sau precum, apune SOARELE.
Dragii mei, EXTRATERESTRII, nu sunt povesti de adormit copiii; ci Ei, sunt REALITATE! Ne viziteaza, ne influienteaza viata, in bine sau in rau, depinde de caracterul lor. Sunt EXTRATERESTRI, care ne vor binele, dar sunt si din cei care, vor sa fim ,pionii lor, sa ne manipuleze, si sa facem lucruri rele, care duc ,la distrugerea omenirii. ARMELE NUCLEARE, SOFISTICATE...? Sunt in mare parte, facute sub influienta lor! Dar mai mult si mai multe, despre CONTEMPORANII NOSTRI, EXTRATERESTRII, va voi spune, intr-o alta zi. Cu dragoste, Maria
                             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu