duminică, 10 martie 2013

MANTUITORUL, A APARUT ,IN SFANTA ICOANA A MAICII LUI .!

Dimineata de 12 aprilie 2007, cand in timp ce ma rugam, cu fruntea lipita de SFANTA ICOANA A MAICII DOMNULUI, intr-o clipa, vad cu ochii inchisi, cum sub MANA DREAPTA, a MAICUTEI, cum le tinea stranse ca la RUGACIUNE, apare IISUS HRISTOS, ca si adult. IISUS, era tare trist, avea barba mica, castanie, parul ondulat, castaniu, pana pe umeri, ochii de culoarea seninului CERULUI albastru, si CHIPUL LUI, arata multa ,m ulta suferinta ! Vedeam acum, si pe MAICA SA, PURUREA PREA CURATA FECIOARA MARIA, rugandu-SE, la PREA SCUMP FIUL Ei, si pe MANTUITORUL, sub MAINILE, MAICII SALE.
In alta dimineata, ma trezeste Glas, care spune asa:
                "SI-AR PUNE, MAINILE-N CAP,  CAND AR AUZI CA NOI,  AVEM TANARA...TANARA BISERICA ORTODOXA ROMANA"! (si glasul se pierde ca un ecou). Dupa amiaza, in tim ce eram la birou, acasa, aud GLAS, care spune asa:
               "BETLEEMUL IUDEIC ! PENTRU TOATE , CATE DARUIESTI TU DOAMNE,  CA SA SE IMPLINEASCA,DARUIESTE-MI ,SANATATE SI IERTARE DE PACATE "!
Fratilor, sa ne rugam si noi, la BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI, sa ne daruiasca, sanatate si iertare de pacate. Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu