sâmbătă, 23 martie 2013

MORMANTUL ,LUI IISUS ! CAND AM SARUTAT, SFANTA ICOANA, DE PE MORMANTUL LUI IISUS, MANTUITORUL,MI S-A ARATAT, VIU SI NEVATAMAT.!

4
Zori de martie 2001, cand in timp ce dormeam, un fulger luminos, m-a facut sa tresalt de pe pat si astfel, vad cu ochii inchisi,  un interior de BISERICA SFANTA, nu prea spatios, unde ,picturile, erau cam sterse, de vremuri si vreme. Aici, simt ca este foarte rece, caci, aici ,sunt si eu. Eram chiar, in mijlocul SFINTEI BISERICUTE, si priveam in jurul meu, vedeam usa de la intrare, dar nu vedeam, SFANTUL ALTAR.  Turla, ce pornea din interiorul, BISERICUTEI, era foarte inalta, iar pictura, nu mai era vizibila. Privesc, spre in fata, si vad ca, sunt mai multe,camarute. Aici, chiar in fata.,acestor mici incaperi, in locul SFANTULUI ALTAR, vad O LESPEDE de piatra, ce parea ca, acopera UN MORMANT.
Era foarte multa umezeala, in BISERICUTA, si-mi era rece; ma intorc cu fata,spre USA BISERICUTEI, privesc spre stanga ei, cum intram pe usa, pe partea stanga, vad UN CAVOU, care era ,mai inalt ,la un capat. Cavoul, era inconjurat, de foarte multe flori;si pe un sfert, din suprafata Cavoului, se afla O SFANTA ICOANA, de ,dimensiuni, mai mari, SFANTA ICOANA, IL infatisa pe DOMNUL NOSTRU ,IISUS HRISTOS, care avea ,infasurat pe dupa mijloc, doar, UN GIULGIU ALB, luminos.
Ma apropii, de SFANTA ICOANA, O privesc, si vad ca, IISUS, este VIU, in SFANTA ICOANA !
Si SFANTA ICOANA, era impodobita cu flori. Ma rog, la SFANTA ICOANA, si sarut ,SFANTA ICOANA, moment in care, IISUS, nu mai era in SFANTA ICOANA, ci, IL VAD,RASTIGNIT PE SFANTA CRUCE. IISUS, era in carne si oase, era OM, si FIU AL LUI DUMNEZEU, si era RASTIGNIT, pe O CRUCE ,imensa. In clipa cand, am sarutat SFANTA ICOANA, am simtit ,cum am sarutat, chiar ,MANA SFANTA ,a lui IISUS.! I-am vazut, pielea MAINII SALE, rozie, catifelata, si am simtit, caldura MAINII LUI IISUS, in clipa in care am sarutat, SFANTA ICOANA ! In spatele meu, au aparut, doi calugari, erau cu vesminte negre, iar eu, incercam sa le vorbesc, si sa le spun ca, IISUS ,este acolo, este viu, dar ei, pareau ca, nici nu ma vedeau, si nici nu ma auzeau,.In dreapta USII, de la intrare,vizavi, de MORMANTUL LUI IISUS, vad O MASA, cu multe VESMINTE PREOTESTI, toate de culoare, deschise, albe sau aurii, dar...decolorate de vreme si vremuri.Acei ,doi Calugari, intrasera in panica, pentru ca, nu stiau cum, sa mai aranjeze, SFANTUL MORMANT si ce sa mai puna pe el; dar pe mine, nici ca ma vedeau.In stanga, MORMANTULUI ,lui IISUS, mai era ,UN CAVOU, dar care, nu avea nicio floare si nicio ICOANA, pe el.
 Dragii mei, IISUS ,S-a jertfit pentru noi, si sa incercam si noi, sa-I aducem, ca JERTFA CURATA, inima si sufletul nostru, impletite, cu SFANTA RUGACIUNE.
                                                   Cu dragoste,
                                                                       Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu