joi, 21 martie 2013

CLOPOTUL.,DIN CERUL SFANT ! IARTA-MA DOAMNE, CA NU STIU, SA MOR !

Dimineata de 25 august, cand in timp ce ma rugam, vad brusc, cu ochii inchisi, un CER ,de ziua, senin, si aceste CER, se deschide ,pur si simplu, in doua,si astfel in CERUL din CER, vad UN COPAC, inalt, cu ramauri multe, subtiri, si fara de frunze. Acest COPAC, avea O COROANA, foarte bogata, chiar daca nu avea frunze.
            Din mijlocul, ramurilor ,acestui POM, se intinde, centimetru cu centimetru, la orizontala, UN ARC,ce avea culoarea gri inchis, pana la negru.Acest ARC, dupa ce s-a intins, mult inafara COPACULUI, foarte mult ca distanta, s-a indoit, usor spre Pamant, si imediat, O FORTA NEVAZUTA, ATARNA UN FRUMOS CLOPOT ! Era CLOPOTUL CERESC, care iesise, din COPACUL din CER, pentru noi, cei care suntem, fii,ai lui DUMNEZEU!
In alta dimineata, cand ma rugam, aud GLAS, rugator, care se ruga asa:
              "IARTA-MA DOAMNE, CA NU STIU, CA MOR! (dar un alt GLAS, ),il corecteaza:
              "IARTA-MA DOAMNE, CA NU STIU, SA MOR "!
Fratilor, asa este! Nu stim sa ne traim, in cuviinta, VIATA,noastra trecatoare, si nici nu stim, cum sa ne pregatim, pentru atunci, cand vom fi chemati, la DOMNUL!
Ceea ce vom semana aici, pe PAMANT, aceea, vom culege,in VIATA cea vesnica.
Vom semana, BINELE SI DRAGOSTEA, ne vom bucura de DRAGOSTEA SI MILA LUI DUMNEZEU, si a MAICII DOMNULUI.
Vom semana, RAUL, URA, DUSMANIA, ZGARCENIA, NEMILOSTIVIREA, toate acestea, le vom gasi, in VIATA vesnica, adica.....in focul IADULUI.
Sa fim cu mare luare aminte, la PORUNCILE ,LUI DUMNEZEU, si sa le implinim! Iar atunci, cand gresim, sa mergem, la PREOT, sa ne marturisim, si sa ne invrednicim, sa ne bucuram SUFLETUL si inima, de SFANTA SI DUMNEZEIASCA IMPARTASANIE, cu TRUPUL si SANGELE DOMNULUI !
                                   Cu dragoste, si cu multa pretuire,
                                                                                      Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu